• 瀏覽: 19,392
  • 回覆: 101
  • 追帖: 1
想問中移係咪送埋米家洗手機?

回覆 引用 TOP

各位師兄, 小米10T Lite 買保護貼 淘寶應該用什麼型號搜尋

引用:
原帖由 chrislau82 於 2021-1-11 05:28 PM 發表

各位師兄, 小米10T Lite 買保護貼 淘寶應該用什麼型號搜尋
可以用陸版"紅米 note 9 pro 5g"搜尋~
膜、套、殼同港行10T Lite通用。

...........
引用:
原帖由 聰明人一個 於 2021-1-11 11:30 PM 發表

可以用陸版"紅米 note 9 pro 5g"搜尋~
膜、套、殼同港行10T Lite通用。
謝謝師兄

回覆 引用 TOP

剛買了中國紅米note9 pro 5G鋼化膜   但個前鏡在左邊   不對

放棄行貨,已經訂左水貨1億相機香啲又平啲😋

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chrislau82 於 2021-1-11 05:28 PM 發表

紅米note9 pro

引用:
原帖由 airair08 於 2021-1-21 05:39 PM 發表

紅米note9 pro
唔識就唔好水人啦

引用:
原帖由 chrislau82 於 2021-1-20 08:57 PM 發表

剛買了中國紅米note9 pro 5G鋼化膜   但個前鏡在左邊   不對
紅米note9 pro 5G前鏡在中間喎https://www.mi.com/redminote9pro/specs

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ppkk78 於 2021-1-22 04:50 PM 發表

唔識就唔好水人啦
港版 小米10T Lite~係同大陸REDMI NOTE 9PRO 一樣架~
得個反鏡個SPEC唔同~大陸版勁O的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ppkk78 於 2021-1-22 04:50 PM 發表

唔識就唔好水人啦
香港小米 10T lite 即係國行紅米 note 9 pro 5G

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chrislau82 於 2021-1-20 08:57 PM 發表

上個月淘既殼...完全無問題...上面巴打亦貼左...
陸版紅米note9 pro 5G前鏡同樣係響中間

所以估計一係你買錯...一係店家發錯貨。

...........

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]