• 瀏覽: 12,739
  • 回覆: 38
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 chassis 於 2021-3-16 01:17 PM 發表

超譯電話卡吧, 你去佢門市搞應該係免費, pm咗佢手提畀你,你whatsapp佢問一問,我就全程whatsapp & 電子支付搞掂,一蚊手續費都唔使畀.
感謝告知。因為超譯地址比較唔就腳,所以一個月前已成功由其他店舖辦理攜號轉台。

以上資料僅供參考。内容供應者不會就任何資料不準、錯漏、延遲或阻礙所引致之損失承擔任何形式的責任。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 ft907 於 2021-3-16 02:54 PM 發表

3台有新plan 
https://www.three.com.hk/prepaid/DIY/tc/
可以考慮

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ozfish708 於 2021-3-4 06:43 AM 發表

我3年前轉左中移儲值卡一直用到而家
每180日增值一次$50 便可
師兄用的儲值卡只係電話分鐘還是包含數據?
前幾日拜完山在葵芳問中移,佢話要數據另外遂日計,想問詳細D(數據幾錢點計),佢都唔得閒show我

我同屋企人商量過想年卡要埋數據,萬一我哋自己手機爆plan都可以用儲值卡

引用:
原帖由 laufaiwing 於 2021-4-7 04:30 PM 發表

前幾日拜完山在葵芳問中移,佢話要數據另外遂日計,想問詳細D(數據幾錢點計),佢都唔得閒show我

我同屋企人商量過想年卡要埋數據,萬一我哋自己手機爆plan都可以用儲值卡
有埋數據...不過係要用時先自行開通不同數據PLAN

引用:
原帖由 laufaiwing 於 2021-4-7 04:30 PM 發表

中移儲值卡數據plan:

HK$198/ 18GB / 365日
包含:1,200分鐘香港本地通話及300分鐘致電中國內地
呢個最抵不過都唔平

引用:
原帖由 ck1668hk 於 2021-4-8 11:46 AM 發表

中移儲值卡數據plan:

HK$198/ 18GB / 365日
包含:1,200分鐘香港本地通話及300分鐘致電中國內地
呢個最抵不過都唔平
我帶號碼轉儲值卡,佢話冇呢D數據plan儲值卡,得通話果隻,用數據要另外逐日計

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ozfish708 於 2021-4-8 11:32 AM 發表

有埋數據...不過係要用時先自行開通不同數據PLAN
哦....原來咁,好似短時間plan
我又唔係成日用數據,咁lucky sim可能抵玩D

回覆 引用 TOP

記錯月費截數日,剛剛過咗
唔夠30天通知期轉台,又要白俾多個月月費

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]