• 瀏覽: 1,324
  • 回覆: 9
iphone去邊度trade in個價好D?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
放響 DC Fever 度放

回覆 引用 TOP

3台有得check,你比較下咩價
https://www.three.com.hk/TradeIn/chi/index.jsp

引用:
原帖由 Terre2501 於 2021-4-8 11:36 AM 發表

3台有得check,你比較下咩價
https://www.three.com.hk/TradeIn/chi/index.jsp
但如果去佢度放係咪唔一定要3客戶

回覆 引用 TOP

不久之前揾左間有網上估價系統嘅收,check過機跟返個估價收,個價比apple多一千,比街邊多一兩百

本球隊年齡廿幾至四十幾, 有興趣約戰上水/粉嶺場地請pm聯絡
引用:
原帖由 球場上的貴公子 於 2021-4-9 02:55 AM 發表

不久之前揾左間有網上估價系統嘅收,check過機跟返個估價收,個價比apple多一千,比街邊多一兩百
iPhone收機價最低

引用:
原帖由 球場上的貴公子 於 2021-4-9 02:55 AM 發表

好可疑

咁佢賺乜

熄燈,鎖門,爆大鑊

回覆 引用 TOP

一定有得賺,通常一批過賣去落後d嘅國家,因為大部份人都買唔起新機,所以有市場,幾十年尼都係咁;
街舖同店最後都係比收機佬;
而apple會recycle d零件,所以相對下價值無咁高

本球隊年齡廿幾至四十幾, 有興趣約戰上水/粉嶺場地請pm聯絡

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 okamandy 於 2021-4-10 12:20 AM 發表

iPhone收機價最低
你係想講apple店下話??iphone最保值喎大佬

引用:
原帖由 球場上的貴公子 於 2021-4-10 12:22 PM 發表

你係想講apple店下話??iphone最保值喎大佬
係apple store收iphone價好低,講少咗😂

回覆 引用 TOP

主題標籤 #iphone
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]