• 瀏覽: 4,135
  • 回覆: 14
件事發生喺上個月,有一晚,我要喺公司OT。

因為趕緊個大project,我留到好夜,大概嗰時都11點幾,得返我同另一個同事喺公司到,其實嗰時已差唔多準備執嘢走,臨收工前,我自己去咗廁所先。

洗手嗰時,我聽到有腳步聲,嗰下我以為係我同事入咗嚟,我拎轉頭一望,又唔見人喎,然後我聽到廁格既關門聲,我以為佢已經入咗廁格,無為意就出咗去。

點知我返埋位時就撞到我同事,我呆咗一陣,問佢:「你咁快出返嚟既,你唔係啱啱先入廁所咩?」

佢話:「我冇行開過喎...」

之前我哋2個靜咗,之後我安慰自己,可能只係聽錯,無事既,無事既......

熱賣及精選
有冇可能係其他同事?

引用:
原帖由 跑步冇帶鞋 於 2021-4-30 04:56 PM 發表

有冇可能係其他同事?
唔係, 得返我同另一個同事

我係你會一齊入去睇睇.

引用:
原帖由 上海心聲 於 2021-4-30 03:42 PM 發表

件事發生喺上個月,有一晚,我要喺公司OT。

因為趕緊個大project,我留到好夜,大概嗰時都11點幾,得返我同另一個同事喺公司到,其實嗰時已差唔多準備執嘢走,臨收工前,我自己去咗廁所先。

洗手嗰時,我聽到有腳步聲,嗰下我以為係我同事入咗嚟,我拎轉頭一望,又唔見人喎,然後我聽到廁格既關門聲,我以為佢已經入咗廁格,無為意就出咗去。

點知我返埋位時就撞到我同事,我呆咗一陣,問佢:「你 ...
或者有其他同事, 最好你和你同事一起進廁所看看

咪幾好,下次你可以一個人OT,因為一定有「朋友仔」陪你,唔怕悶!

引用:
原帖由 ah_wil 於 2021-5-1 10:29 AM 發表

我係你會一齊入去睇睇.
入去睇,但原來仲鎖住廁格,咁點做?

引用:
原帖由 李重光 於 2021-5-2 04:03 AM 發表

入去睇,但原來仲鎖住廁格,咁點做?
畀我直接入去開住到門.
大叫有無人. 唔答你既, 就狂講嘈口壯膽啪門.
最後真係無人. 閃啦.

如果有人回應, 未問鳩佢邊位同事, 點解咁夜.
一般正常人一定會回應. 除非啞

人同鬼都要疴屎,正常的

最愛阿仙奴
曼城
車路士
廁所裏面陰聲細氣回答:

~ 夜媽媽十一點鐘... 
都仲要OT... 咁嘅工...
梗喺 揾~ 我~ 嚟~ 做 ~
好~慘~呀~ 👻

引用:
原帖由 ah_wil 於 2021-5-2 07:33 AM 發表

畀我直接入去開住到門.
大叫有無人. 唔答你既, 就狂講嘈口壯膽啪門.
最後真係無人. 閃啦.

如果有人回應, 未問鳩佢邊位同事, 點解咁夜.
一般正常人一定會回應. 除非啞
我唔夠膽

引用:
原帖由 上海心聲 於 2021-5-5 11:52 AM 發表

我唔夠膽
自己未必夠膽...
而家有多個人陪會好好多.

我會係想求證!

可能係寫字樓保安巡邏時借遁

恐怖...

我做懲教..多奇怪野...但分享唔得..

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]