• 瀏覽: 16,747
  • 回覆: 50
而家我個號碼夠期都唔續,原來我係108 21m任用,續就照計反108.頭7-8gb就全速,之後就21m.不過我都無續轉去現代再轉反sosim

引用:
原帖由 kingson12 於 2021-8-8 10:31 AM 發表

剛打來續約,$138, 42m 真無限,$178, 頭15GB , 5g 之後42m 真無限
今日confirm 續約 $138全包行42mb 真無限簽30個月送6個月,平均$110/月
用開佢21mb無限plan幾年,上網睇波youtube無打機一向無問題,21mb plan行到18.7mbs, 地鐵都好少load唔到,ok la
而家話42mb無限$110/月唔洗煩

如果唔要求高又成日睇片睇波睇youtube高用量,黎個plan都抵玩喎

引用:
原帖由 kingson12 於 2021-8-10 04:01 PM 發表

今日confirm 續約 $138全包行42M 真無限簽30個月送6個月,平均$110/月
用開佢21m無限plan幾年,上網睇波youtube無打機一向無問題,21m plan行到18.7mbs, 地鐵都好少load唔到,ok la
而家話42m無限$110/月唔洗煩

如果唔要求高又成日睇片睇波睇youtube高用量,黎個plan都抵玩喎
我幾個月前續都續唔到42mb,我一樣收138但得21mb.

引用:
原帖由 lankusa 於 2021-8-10 09:58 PM 發表

我幾個月前續都續唔到42mb,我一樣收138但得21mb.
係,老婆幾個月前續都係$138 21mb, 簽24無免月費

即每個月33 有50 gb ?

個app開228+18。頂,貴咁多

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]