• 瀏覽: 16,810
  • 回覆: 86
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 or801215 於 2021-10-15 04:54 PM 發表

2X-3XMbps咪多數時間既速度囉,唔叫快(最高都係42Mbps),但都唔叫慢,
但你見一堆"用戶"cap圖話0.xMbps,講既野又差唔多,但又keep住用,
就知SO SIM真係搶左好多其他台既客
直頭頂到佢地入心入肺😂成日羅自由鳥黎比,佢成舊水,sosim先33蚊

熱賣及精選
引用:
原帖由 GraceBBBBB 於 2021-10-15 01:49 AM 發表

真係咁衰就神早摺左啦
再衰果間有線人仔都仲係到,3點叫衰

引用:
原帖由 homann^^^^ 於 2021-10-15 10:23 AM 發表

sosim用緊,其實keep住都有2-3x Mbps,都唔明點解D人話慢
峇呀,3HK真係冇問題

引用:
原帖由 小豬2016 於 2021-9-1 09:36 PM 發表

有圖真係有真相
12645796 12645797
咁你就應該check下部電話,接近同一時間但速度差咁多,
一係就你唔知做左d咩手腳

引用:
原帖由 or801215 於 2021-10-15 04:54 PM 發表

2X-3XMbps咪多數時間既速度囉,唔叫快(最高都係42Mbps),但都唔叫慢,
但你見一堆"用戶"cap圖話0.xMbps,講既野又差唔多,但又keep住用,
就知SO SIM真係搶左好多其他台既客
其實我都未試過有0.xMbps,唔知係咩位cap返黎?又唔分享下

引用:
原帖由 beforfor 於 2021-10-15 11:16 AM 發表

百貨應百客者,都總有人用既
同意, 有人用緊唔代表間嘢唔差
身邊已經好多人中咗伏, 不過無奈簽左長約

引用:
原帖由 meimeibabi 於 2021-10-15 11:43 PM 發表

咁你就應該check下部電話,接近同一時間但速度差咁多,
一係就你唔知做左d咩手腳
我咁樣係話畀大家知你想話佢收得差其實好容易,真係做少少手腳就可以,簡單啲話畀大家知收得差有圖唔代表係有真相

引用:
原帖由 小豬2016 於 2021-10-16 08:07 AM 發表

我咁樣係話畀大家知你想話佢收得差其實好容易,真係做少少手腳就可以,簡單啲話畀大家知收得差有圖唔代表係有真相
有乜野方法可以令到手機收得差

引用:
原帖由 余詠詩 於 2021-10-16 10:52 AM 發表

有乜野方法可以令到手機收得差
講得太坦白會阻住人哋搵食嫁,你知啦人哋最鍾意唱衰之外仲要貼其他台收得差,有圖有真相要嚟抹黑某台收得差的所謂證明

引用:
原帖由 小豬2016 於 2021-10-16 08:07 AM 發表

唔怪得個幾個"用戶"個個d speed test 隔式同結果都咁一致啦,
原來用d陰招來踩低so sim,咁做都幾低莊....佢地公司請埋呢d人...

引用:
原帖由 meimeibabi 於 2021-10-16 08:22 PM 發表

唔怪得個幾個"用戶"個個d speed test 隔式同結果都咁一致啦,
原來用d陰招來踩低so sim,咁做都幾低莊....佢地公司請埋呢d人...

又或者係佢公司落order呢

引用:
原帖由 雲林真美 於 2021-7-28 01:00 AM 發表

我平時去開啲旺區都好差, 將軍澳旺角銅鑼灣全部都好慢
同意,尤其在旺角,慢到嘔

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]