• 瀏覽: 5,454
  • 回覆: 38
引用:
原帖由 montejo 於 2021-10-16 05:26 PM 發表

我有部港行F1,想寄上去換電
可以問下自己附近物流
網上成功個案
http://oldpoisonman.blogspot.com/2019/03/blog-post_32.html?m=1

如果成功記得分享

f1 好似港行或海外版為什麼不在香港換?

熱賣及精選
引用:
原帖由 free33sky 於 2021-10-16 05:34 PM 發表

可以問下自己附近物流
網上成功個案
http://oldpoisonman.blogspot.com/2019/03/blog-post_32.html?m=1

如果成功記得分享

f1 好似港行或海外版為什麼不在香港換?
逼我換底板

引用:
原帖由 montejo 於 2021-10-16 05:43 PM 發表

逼我換底板
=.=!唉換電者,佢真係好想做生意,我部港行米8上去都係話我板老化

唔係新機,試下自己換啦,練下手,當玩具玩,又有成功感,我部國行遲些可能都係自己換,依家變左後備機...所以無迫切性

引用:
原帖由 free33sky 於 2021-10-16 06:21 PM 發表

=.=!唉換電者,佢真係好想做生意,我部港行米8上去都係話我板老化

唔係新機,試下自己換啦,練下手,當玩具玩,又有成功感,我部國行遲些可能都係自己換,依家變左後備機...所以無迫切性
因為要換埋開關制和type c口

引用:
原帖由 montejo 於 2021-10-16 06:40 PM 發表

因為要換埋開關制和type c口
俾我都係有時間自己搞,當玩具算玩下,零件又唔貴,整壞左都不會心痛,一係等通關上華強走轉
維修價值不大,寄修仲可能遇到亂收費或叫價.....

引用:
原帖由 free33sky 於 2021-10-16 04:45 PM 發表

剛去小米之家
試試港行poco F3, 跑分無物分別,係Ram 差小小
樓主您好,本人也想買這台K40,因為工作關係,需要有通話錄音,請問您這台是在國內購買的大陸版本嗎?請問支持通話錄音嗎?期待您的回覆,感謝🙏

引用:
原帖由 mahjongduke 於 2021-10-17 11:20 PM 發表

樓主您好,本人也想買這台K40,因為工作關係,需要有通話錄音,請問您這台是在國內購買的大陸版本嗎?請問支持通話錄音嗎?期待您的回覆,感謝🙏
K40  是國內買
電話有錄音功能

引用:
原帖由 free33sky 於 2021-10-17 11:25 PM 發表

K40  是國內買
電話有錄音功能
請問是否講電話是的通話錄音功能?謝謝🙏

引用:
原帖由 mahjongduke 於 2021-10-17 11:26 PM 發表

請問是否講電話是的通話錄音功能?謝謝🙏
國行不嬲都有通話錄音 系港行用國際標準冇加落去

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]