• 瀏覽: 4,850
  • 回覆: 20
引用:
原帖由 mingting0227 於 2021-11-22 11:27 PM 發表

我都係3台,就到期,想問你而家繼續幾錢,包含所有費用,謝謝
月費$138全包,4.5g42m 無限,最後其中free半年加幾百蚊回扣,到期半年前開始大約一星期打黎4次比offer,等到最後一個月最後offer決定時係總數2700蚊2年半。
師兄您重有幾耐到期?
而家5G市場4G/4.5G只會變得更唔值$,我覺得半年後睇返我份約一定比貴咗,可以等到最後一個月先決定,真係冇更好offer咪轉lo,一百蚊左右range冇限4g 轉其他公司應該做到。
不過我用咗好多年3hk我覺得幾好丫

熱賣及精選
引用:
原帖由 simonchow666 於 2021-11-24 09:38 AM 發表

月費$138全包,4.5g42m 無限,最後其中free半年加幾百蚊回扣,到期半年前開始大約一星期打黎4次比offer,等到最後一個月最後offer決定時係總數2700蚊2年半。
師兄您重有幾耐到期?
而家5G市場4G/4.5G只會變得更唔值$,我覺得半年後睇返我份約一定比貴咗,可以等到最後一個月先決定,真係冇更好offer咪轉lo,一百蚊左右range冇限4g 轉其他公司應該做到。
不 ...
上台plan平均100蚊內可以任用都唔算貴啦,
不過最緊要覺得岩用,轉台好易奶野!

引用:
原帖由 or801215 於 2021-11-24 09:43 AM 發表

上台plan平均100蚊內可以仕用都唔算貴啦,
不過最緊要覺得岩用,轉台好易奶野!
啱呀師兄,其實有諗過轉sosim,
不過一百蚊月費左右唔使煩增值,用開唔轉喇

引用:
原帖由 simonchow666 於 2021-11-24 09:45 AM 發表

啱呀師兄,其實有諗過轉sosim,
不過一百蚊月費左右唔使煩增值,用開唔轉喇
增值個度都唔煩既如果你用佢個app,
88蚊90日,平均都唔駛30蚊/月

引用:
原帖由 lankusa 於 2021-11-24 02:20 AM 發表

我都可以講句好多時1010入室內收唔到,人仔入室內收得超差,csl入室內收得好差,數記入室內收得差
可能睇地方啦
我公司見用誠哥個d,好似1010,csl,3hk都收得唔錯
見同事用數記要好多位會收唔到

引用:
原帖由 Suprira 於 2021-11-24 11:33 AM 發表

可能睇地方啦
我公司見用誠哥個d,好似1010,csl,3hk都收得唔錯
見同事用數記要好多位會收唔到
smt用左4G 資源攪5G,兩邊都唔湯唔水咁

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]