• 瀏覽: 23,042
  • 回覆: 140
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 咸板 於 2021-11-18 07:57 PM 發表

咁買iphone care 有咩用?
Q.qqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq

熱賣及精選
引用:
原帖由 咸板 於 2021-11-18 07:57 PM 發表

咁買iphone care 有咩用?
applecare唔係for維修嗎

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2021-11-19 01:11 PM 發表

applecare唔係for維修嗎
唔識,所以問

咁失魂就唔好用i風啦,用一千幾百咪算囉,依家唔見左又要肉赤,盞搞

引用:
原帖由 kkcci00000 於 2021-11-17 07:13 AM 發表

嘩、師兄你都好早下….

話又另外再講我失電話的那一天輸入另一個電話號碼於find my iPhone,這幾天都🈶️大陸短訊叫我click a link like http://find.Apple.phone.baudo.com 以找回電話、詳細看下條link ,應該係plishing link….
快啲call 中聯辦 ,偉大祖國會幫你尋回

引用:
原帖由 kkcci00000 於 2021-11-6 09:59 PM 發表

昨晚下車後不見了…回家十時許即時iCloud定位找到距離家大概20分鐘車程….即時搖距發訊息、又發聲音⋯今早8⃣️時許發現最後離線是零晨四點幾⋯
10 時許報案……下午十二時許發現那iPhone己在旺角xxx號! 應該已被賣了!

問題定位清晰地顕示旺角xxx號、如果問出機真的在那裏擺賣、我可否叫警察上門取l 回?:s ...
哩部13pro max 256Gb 本身就應該一早去先達,只是誰拎去及時間問題啫

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]