• 瀏覽: 4,600
  • 回覆: 38
引用:
原帖由 禁言先生 於 2021-11-26 02:48 PM 發表

咁講的話智能手機都唔應該用,其他app更危險。我完全唔覺得香港唔安全,不過既然覺得唔安全,移民比較好,無謂成世都擔驚受怕
你睇下前年咁多人死亡已經唔安全啦,仲叫安心出行?

熱賣及精選
引用:
原帖由 禁言先生 於 2021-11-26 02:48 PM 發表

咁講的話智能手機都唔應該用,其他app更危險。我完全唔覺得香港唔安全,不過既然覺得唔安全,移民比較好,無謂成世都擔驚受怕
用安心出行App,我部 OnePlus 5都安裝到冇問題

蝗仁已經仆倒去移民閹割,祝佢哋好運!

淘塊電不如買過部平平地智能機

引用:
原帖由 lankusa 於 2021-11-23 02:10 PM 發表

到佢想搞你時就會睇你,都係安全d好
你會唔會話邊有人想入你屋企偷野而唔鎖門?
冇錯,可以話你嫖娼,經濟犯罪;e d 嘢喺大陸經常發生。香港已經慢慢大陸化啦

引用:
原帖由 lankusa 於 2021-11-26 02:42 PM 發表

未雨綢繆好d,而加既香港,已經唔係以前咁安全,佢要夾硬黎話之你
同意,問下大陸同胞,佢地最清楚乜嘢事可以同唔可以講。自保

引用:
原帖由 dooropener 於 2021-12-4 11:16 AM 發表

冇錯,可以話你嫖娼,經濟犯罪;e d 嘢喺大陸經常發生。香港已經慢慢大陸化啦
更係啦,而加又整色整水搞埋d乜野碼玩追蹤

引用:
原帖由 lankusa 於 2021-11-26 02:42 PM 發表

未雨綢繆好d,而加既香港,已經唔係以前咁安全,佢要夾硬黎話之你
黑暴之前香港好安全,國安法之亦回復安全,係班仆街曱甴周圍打砸燒先恐怖!

引用:
原帖由 阿爾拔 於 2021-12-4 11:41 AM 發表

黑暴之前香港好安全,國安法之亦回復安全,係班仆街曱甴周圍打砸燒先恐怖!
點都唔恐怖得過721差佬調頭走縮沙

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]