• 瀏覽: 2,505
  • 回覆: 10
你手機用緊邊間上網? 用儲值卡定上台plan?
覺得速度如何? 連線穩唔穩定?

依家無限上網最平係邊間/邊張卡? 有無推介?
限速後可以正常上網使用, 唔要地獄速
謝謝

:-)
熱賣及精選
請問有無介紹?

有無人

引用:
原帖由 afund 於 2021-11-19 01:22 PM 發表

請問有無介紹?
我上次問一問俾人扣咗10分

都係42Mbps plan架喇 睇到4k
csl cmhk smt 都係$138
3hk唔建議 5gb後不足2Mbps

引用:
原帖由 急焦失控的幻象 於 2021-11-24 08:58 PM 發表

我用緊MO+ $138, 5GB後速度無變, 通常十幾M至三十幾M
反而唔建議用SMT, 佢好多黑條款, 仲寫明唔比SHARE, 其他間都無呢D 條款

so sim,33蚊,平均2x-3xMbps,有50gb一個月正常夠晒用

引用:
原帖由 急焦失控的幻象 於 2021-11-24 08:58 PM 發表

5g後依然任砌,你果個係乜plan?

引用:
原帖由 meimeibabi 於 2021-11-24 11:50 PM 發表

so sim,33蚊,平均2x-3xMbps,有50gb一個月正常夠晒用
你上網用sosim,主號碼用咩plan?

引用:
原帖由 lankusa 於 2021-11-25 02:14 AM 發表

5g後依然任砌,你果個係乜plan?
你google搵 電話plan sales
無限上網 42Mbps 冇再限10GB/15GB

數碼通120/月 4.5G無限data

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]