• 瀏覽: 15,719
  • 回覆: 42
  • 追帖: 2
自殺式

引用:
原帖由 wongchai64 於 2021-11-23 07:19 PM 發表

鹿頸路單線雙程,經常要停車讓路,停車係正常,見前車停係度,仲要超車,無常識無危機意識
呢條路專收叻人 ⋯⋯每年都收唔少
單車高手、電單車英雄、私家車英勇司機乘客
葬於鹿頸陰屍路 循環不息 被睇中既 冇得留低
少去為妙

引用:
原帖由 初心仍在 於 2021-11-26 10:43 PM 發表

呢條路專收叻人 ⋯⋯每年都收唔少
單車高手、電單車英雄、私家車英勇司機乘客
葬於鹿頸陰屍路 循環不息 被睇中既 冇得留低
少去為妙
師兄,又唔洗講到咁恐怖,我每個週末都揸綿羊由粉嶺經鹿頸去大尾督跑步游水,只行40,50km漫遊,安全車速,無咩嘢危險性

引用:
原帖由 wongchai64 於 2021-11-26 10:48 PM 發表

師兄,又唔洗講到咁恐怖,我每個週末都揸綿羊由粉嶺經鹿頸去大尾督跑步游水,只行40,50km漫遊,安全車速,無咩嘢危險性
人包鐵 小心時運低撞到d 叻仔叻女嘅英雄車手
可能師兄時運高

引用:
原帖由 初心仍在 於 2021-11-26 11:01 PM 發表

人包鐵 小心時運低撞到d 叻仔叻女嘅英雄車手
可能師兄時運高
揸車就係咁,自己盡量小心, 如果人地唔小心而連累自己,呢個係天意,天意根本避無可避,無論人包鐵或鐵包人都會發生,揸私家車都會比唔小心的人累死,正如上星期係錦田單意外,的士司機就比人累死

引用:
原帖由 wongchai64 於 2021-11-27 12:48 AM 發表

揸車就係咁,自己盡量小心, 如果人地唔小心而連累自己,呢個係天意,天意根本避無可避,無論人包鐵或鐵包人都會發生,揸私家車都會比唔小心的人累死,正如上星期係錦田單意外,的士司機就比人累死
同意

不小心駕駛,累己累人,應該除牌。

而家D電單車司機,尤其是外賣既簡直係可怕,死也是遲早事,不足惜

引用:
原帖由 raywing86 於 2021-11-23 05:49 PM 發表

26pk司機!累人累己!彎位仲揸咁快
要形要響入彎必加油等死

引用:
原帖由 DZDD 於 2021-11-24 10:55 AM 發表

扺撚死.
唔死個天已經仁慈

好奇問問,法律遊戲玩法。私家車無停車,反而地板油撞擊電單車(打擊犯罪,使用合理武力)。同私家車急停車。法律遊戲玩法有何不同。

引用:
原帖由 中計 於 2021-11-23 05:00 PM 發表

話說. . . . . 果2架死車. . . 死係度做乜野
個26有你同一個疑問所以抽頭睇吓

底死

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]