• 瀏覽: 1,919
  • 回覆: 12
我係10月18日經AM以里數加現金訂APPLE WATCH SERIES 7 GPS版本,需時6-7星期,但到第6個星期仍處理中,問過
AM客服話處理緊,叫我繼續等,話係APPLE問題,但我上官網睇, 而家訂兩星期後就收貨,有冇人試過經AM
以里數加現金換APPLE產品會提早收貨? 咩情況下先可以叫AM退里數及現金? 如果出貨, 會唔會有EMAIL或SMS通知?

熱賣及精選
唔好用咩

引用:
原帖由 kelvin2010a 於 2021-11-24 11:50 AM 發表

我係10月18日經AM以里數加現金訂APPLE WATCH SERIES 7 GPS版本,需時6-7星期,但到第6個星期仍處理中,問過
AM客服話處理緊,叫我繼續等,話係APPLE問題,但我上官網睇, 而家訂兩星期後就收貨,有冇人試過經AM
以里數加現金換APPLE產品會提早收貨? 咩情況下先可以叫AM退里數及現金? 如果出貨, 會唔會有EMAIL或SMS通知?
我都係咁 等左5星期 未有貨送到

引用:
原帖由 chakoo3 於 2021-11-29 12:02 PM 發表

我都係咁 等左5星期 未有貨送到
你訂APPLE WATCH定IPHONE?
我已等左七個星期, 問AM佢都查唔到貨件進度, 只叫我等

引用:
原帖由 kelvin2010a 於 2021-11-29 12:37 PM 發表

你訂APPLE WATCH定IPHONE?
我已等左七個星期, 問AM佢都查唔到貨件進度, 只叫我等
我訂iPad都無貨

等多一排佢唔發貨 我報海關

引用:
原帖由 chakoo3 於 2021-11-29 01:14 PM 發表

等多一排佢唔發貨 我報海關
叫AM退款退里數啦,
你訂IPAD 9 64 定 256 GB?
而家官網買要等到1-1.5個月先收貨

手機app點按睇到

我是10月19用Asia miles order Apple Watch 7 gps,一樣等到現在都未有,唔想offer就唔好俾人揀啦!想投訴!

引用:
原帖由 salut 於 2021-12-1 09:01 AM 發表

我是10月19用Asia miles order Apple Watch 7 gps,一樣等到現在都未有,唔想offer就唔好俾人揀啦!想投訴!
我今日收到順豐電話送貨,想唔到AW7要等到第7個星期才派貨,
但官網直購就等1-2星期。

引用:
原帖由 kelvin2010a 於 2021-12-1 05:45 PM 發表

我今日收到順豐電話送貨,想唔到AW7要等到第7個星期才派貨,
但官網直購就等1-2星期。
嘩今朝在呢度講完,下午也收到貨了!Enjoy啦💪🏼💪🏼

引用:
原帖由 salut 於 2021-12-1 07:41 PM 發表

嘩今朝在呢度講完,下午也收到貨了!Enjoy啦💪🏼💪🏼
你應該都收貨嗎?

引用:
原帖由 kelvin2010a 於 2021-12-2 09:20 PM 發表

你應該都收貨嗎?
是呀前日收到啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]