• 瀏覽: 900
  • 回覆: 6
  • 追帖: 2
想買S20Ultra5G16+512,但係有冇其他手機 可以比美?因為以前用3星 好似都係1年貨仔,平時唔太影相,會打下機,但求快速 穩定,,求各位c兄推介下,預算都係6-7000,平啲仲好🤤🤤

#5g
熱賣及精選
引用:
原帖由 chu12345 於 2021-11-26 09:04 AM 發表

想買S20Ultra5G16+512,但係有冇其他手機 可以比美?因為以前用3星 好似都係1年貨仔,平時唔太影相,會打下機,但求快速 穩定,,求各位c兄推介下,預算都係6-7000,平啲仲好🤤🤤
samsung機無理由得1年貨仔甘差,我部note5新出到而家重用緊,我一日講電話最少5粒鐘,算係高用量都可以用甘耐,就係換過一次電,如果6-7k需唔用大陸機就得iphone同三星,睇你習慣用ios定android,唔追最新出機

引用:
原帖由 ringo1102 於 2021-11-26 11:11 AM 發表

samsung機無理由得1年貨仔甘差,我部note5新出到而家重用緊,我一日講電話最少5粒鐘,算係高用量都可以用甘耐,就係換過一次電,如果6-7k需唔用大陸機就得iphone同三星,睇你習慣用ios定android,唔追最新出機
我以用note123 果1陣 1年後就會好慢,之後轉左會,所以唔知依家3星既質素🤣

Rog phone

引用:
原帖由 ringo1102 於 2021-11-26 11:11 AM 發表

家中A71,一年多啲電弱,仲燒埋屏,

引用:
原帖由 鐘覺霧 於 2021-11-26 09:40 PM 發表

Rog phone
我呢刻用緊rog2,感覺唔錯,但rog5 又太貴同埋行888 怕會燒死🤣🤣

引用:
原帖由 montejo 於 2021-11-26 11:56 PM 發表

家中A71,一年多啲電弱,仲燒埋屏,
我果陣就lag機 加 用電極快,所以想問咁多位師兄 除3星外仲有咩選擇,講真8-9000買部電話 我唔太願意,如果唔係用番iPhone感覺最穩陣

主題標籤 #5g
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]