• 瀏覽: 11,936
  • 回覆: 29
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 gameplayer00 於 4-4-2022 18:10 發表
去年款
fw
Motorola Edge S 使用四個月用後感

https://www.youtube.com/watch?v=EsV66afNJAk
如果軟件咁差,真係最好買返大廠更有保證。😥
不過我見Motorola無出旗艦機都知佢無心搞好手機業務,不值得購買。

我應該會買moto

引用:
原帖由 ming11963 於 2022-4-5 11:29 發表
startac 吾知e度吾知有幾多CHing用過
我用過,廿幾年前

有部摺mon機、不討好!

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2022-4-5 18:09 發表

如果軟件咁差,真係最好買返大廠更有保證。😥
不過我見Motorola無出旗艦機都知佢無心搞好手機業務,不值得購買。
Rom 係比較弱些,但都見到有進步既
其實它的 rom 近原生google ,沒什麼廣告,也是一個優點,國內機大部分有很多ad 推送... 整體欠成熟,但性價比一流,可以一用

呢個品牌仲掂咩?

引用:
原帖由 gameplayer00 於 2022-4-4 18:10 發表
去年款
fw
Motorola Edge S 使用四個月用後感

https://www.youtube.com/watch?v=EsV66afNJAk
呢部LCD MON, 顯示效果太肉酸

引用:
原帖由 岑岑豬 於 2022-4-16 17:03 發表

我用過,廿幾年前
我嗰陣亦係用MOTOROLA,從未壞過,說明書有一本小冊子咁厚,敎埋在數字盤打字.
呢度使用嘅人唔多,想聽下口碑.

冇聽過motorola喎

有人對八月的Motorola 新機有興趣嗎?

引用:
原帖由 mcse2k_i 於 2022-7-24 12:16 發表
有人對八月的Motorola 新機有興趣嗎?
X30 pro 有興趣, 睇下開乜價

唔好俾某電訊公司獨市便好了

引用:
原帖由 free33sky 於 19/4/2022 11:43 發表

Rom 係比較弱些,但都見到有進步既
其實它的 rom 近原生google ,沒什麼廣告,也是一個優點,國內機大部分有很多ad 推送... 整體欠成熟,但性價比一流,可以一用
曾經用過一部moto g turbo  成部嘢落得水   我成日落水都冇問題
只係用到舊電池瓜了  同埋已經過咗兩代 android 所以先換機 若換返 電池應可以繼續玩.

StarTac我用過喇, 當時最大問題係成日check card,  後尾換咗個底蓋就可以用細卡,    情況會好啲
跟住又可以玩埋厚電,   可以玩耐啲啲   當年萬幾蚊買部電話   真係眼都唔眨,  (人工得幾千)

引用:
原帖由 ft907 於 2022-8-5 16:25 發表

曾經用過一部moto g turbo  成部嘢落得水   我成日落水都冇問題
只係用到舊電池瓜了  同埋已經過咗兩代 android 所以先換機 若換返 電池應可以繼續玩.

StarTac我用過喇, 當時最大問題係成日check card,  後尾換咗個底蓋就可以用細卡,    情況會好啲
跟住又可以玩埋厚電,   可以玩耐啲啲   當年萬幾蚊買部電話   真係眼都唔眨,  (人工得 ...
年少輕狂

一般吧,價格比較實惠,現在降價,大部分摩托羅拉的手機在1500-3000元之間

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]