• 瀏覽: 7,470
  • 回覆: 44
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 wilsonts 於 2022-5-14 19:18 發表

1010 貴就貴在有條私人助理熱線; 不過問題係好日都唔會用到

後期因1010太貴, 兩年前轉去csl.; 宜家要續約, 因為offer太差, 所以直頭會cut埋個號碼佢 (呢個號碼唔係主號, 所以影響不大)

(利申: 以前用過1010幾年, 知道有呢條線; 但係從來無打過去)
其實無必要真係唔會打!
師兄可以買儲值卡試吓各台網絡先轉台🙏

引用:
原帖由 lankusa 於 2022-5-14 22:13 發表

自由了?真的假不了
3台既質素就真係假

引用:
原帖由 破窗效應 於 2022-5-15 23:52 發表

3台既質素就真係假
條友都9唔搭8

引用:
原帖由 天將繼續修行 於 2022-5-15 20:09 發表

其實無必要真係唔會打!
師兄可以買儲值卡試吓各台網絡先轉台🙏
貴左係唔會用既service等於白白俾錢

引用:
原帖由 破窗效應 於 2022-5-17 00:56 發表

貴左係唔會用既service等於白白俾錢
我就係用過3唔好用所以轉左自由鳥

引用:
原帖由 破窗效應 於 2022-5-15 23:52 發表

3台既質素就真係假
3台真係愈黎愈唔掂,琴日搭東鐵線過海5G都係咁斷、網路好唔穩定

引用:
原帖由 沒自信的窮人 於 2022-5-17 01:03 發表

我就係用過3唔好用所以轉左自由鳥
自由鳥真係好過3台好多,近排多朋友們台約滿都會介紹佢地試用

引用:
原帖由 wilsonts 於 2022-5-14 19:18 發表

1010 貴就貴在有條私人助理熱線; 不過問題係好日都唔會用到

後期因1010太貴, 兩年前轉去csl.; 宜家要續約, 因為offer太差, 所以直頭會cut埋個號碼佢 (呢個號碼唔係主號, 所以影響不大)

(利申: 以前用過1010幾年, 知道有呢條線; 但係從來無打過去)
一分錢一分貨, 佢地頻譜又真係數一數二多既

引用:
原帖由 kaylaho1997 於 2022-5-17 23:50 發表

自由鳥真係好過3台好多,近排多朋友們台約滿都會介紹佢地試用
前排又係一班朋友轉自由烏,
近排又來一班朋友轉自由鳥

引用:
原帖由 Emalylou 於 2022-5-17 12:12 發表

3台真係愈黎愈唔掂,琴日搭東鐵線過海5G都係咁斷、網路好唔穩定
咁你就要用數碼通,你用5Gplan,全程都比4.5G你用,實收到啦

引用:
原帖由 kkw64 於 2022-5-19 00:52 發表

咁你就要用數碼通,你用5Gplan,全程都比4.5G你用,實收到啦
係用緊數碼通嘅4.5g Plan呀,一個月都係88蚊仲要無限數據
網速都要好過3台5g,仲要穩定唔會斷線
真係抵過3台架

引用:
原帖由 古扁扁 於 2022-5-23 15:30 發表

係用緊數碼通嘅4.5g Plan呀,一個月都係88蚊仲要無限數據
網速都要好過3台5g,仲要穩定唔會斷線
真係抵過3台架
如果鍾意自由身,birdie都幾好,一樣都係數碼通又唔約

數碼通幾好,穩定唔會斷線。同埋唔會學有間國內台,響東延過海線不停用假5G

引用:
原帖由 破窗效應 於 2022-5-24 00:06 發表

無合約又唔用3台基本上都係揀自由鳥

引用:
原帖由 破窗效應 於 2022-5-24 00:06 發表

我用左自由鳥咁耐都無咩斷線

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]