• 瀏覽: 2,302
  • 回覆: 8
  • 追帖: 1
已經冇咗以前又平又性價比高嗰種感覺  
已經同其他品牌差唔多架啦

就連智能家電都貴,賣大陸高配版價錢但俾低配版嘅貨

很久沒買小米的產品了,上次買還是一個電子秤。小米手機📱也只有停留在note3

一來 snapdragon 芯片 大加價

出時加定價, 再減D 吸消費劵

要低一級 有11T ,12 lite, 12X

紅米也 高 中 低 價位
窮極二千幾有 紅米note 11 pro

附件

302336988_5437553796334834_7852741449107689129_n.jpg(84.88 KB)

都唔可以話愈出愈貴,只係某幾個型號貴,redmi 仲係值買,如果話貴,兩早年部 mix 大陸賣萬9幾,一樣有人買,因為好多人當一萬幾錢係碎銀

香港版可以唔洗諗,買大陸版再自己

小米維修,唔理你搞乜,一律要放低7日,
咁,我倒不如買水貨,又平又低,一買返來即解咗BL鎖先,之後壞再拿去深之都整

引用:
原帖由 pppang1977 於 2022-8-15 20:08 發表
小米維修,唔理你搞乜,一律要放低7日,
咁,我倒不如買水貨,又平又低,一買返來即解咗BL鎖先,之後壞再拿去深之都整
師兄點解要 unlock bootloader?

引用:
原帖由 dooropener 於 2022-8-28 09:46 發表

師兄點解要 unlock bootloader?
我的是9T PRO (K20 PRO)
經電腦升級什麼都要先解bootloader
需時7日

主題標籤 #xiaomi #小米
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]