• 瀏覽: 12,575
  • 回覆: 43
+5
本主題由 vw1968 於 2022-9-26 17:18 移動
引用:
原帖由 oldrabbit 於 2022-9-20 14:09 發表

我都係頂佢地唔順,家庭plan用咗9年,終於轉走咗3張SIM卡
更係轉走啦,慢到咁喎

引用:
原帖由 berafung37 於 2022-9-20 17:27 發表

羞事傳千里, 臭史好驚比人知
高層做門面功夫就叻, 邊會有心解決問題
連正面承擔責任都做唔到
失敗!
佢地fb本身大力宜傳iphone14開賣,仲搵埋個乜野高層做一日店長,然後而加爆穫就急急刪post身有屎

引用:
原帖由 lankusa 於 2022-9-22 17:39 發表

更係轉走啦,慢到咁喎
Smartone咁既質素, 六百幾蚊月費等同倒錢落海

引用:
原帖由 szelingpun 於 2022-9-20 13:30 發表

邊間都好
唔用數碼通, 生活好輕鬆
用錯數碼通 夠期一定鬆

買apple去apple買系常識來架,都吾知貪佢乜嘢好,特別平?

引用:
原帖由 vivianma14 於 2022-9-22 18:28 發表

Smartone咁既質素, 六百幾蚊月費等同倒錢落海
其實唔要果500仲好, 一簽左升級個PLAN比昆仲多
當你100蚊好未?
100 X 24月=.....

引用:
原帖由 homing1977 於 2022-9-22 20:15 發表

用錯數碼通 夠期一定鬆
好句好句

引用:
原帖由 ep905 於 2022-9-22 20:53 發表
買apple去apple買系常識來架,都吾知貪佢乜嘢好,特別平?
片入面咪有人計過, SMARTONE 要人比多$200一個月先出到機, 2年要比多$4800, 但機價折扣只有$1300, 根本就無平左, 反而仲貴左$3500

引用:
原帖由 lankusa 於 2022-9-22 21:00 發表

其實唔要果500仲好, 一簽左升級個PLAN比昆仲多
當你100蚊好未?
100 X 24月=.....
可能當人小學未畢業, 加減數都唔駛計
佢就好賺啦, 無論賺$500定$2400定$4800, 你去SMARTONE訂機佢地就賺左, 輸既係個客

引用:
原帖由 vivianma14 於 2022-9-22 23:37 發表

片入面咪有人計過, SMARTONE 要人比多$200一個月先出到機, 2年要比多$4800, 但機價折扣只有$1300, 根本就無平左, 反而仲貴左$3500
Smartone出名貴, 管理層人工高, 有事推職員, 有功就自己攞盡

引用:
原帖由 vivianma14 於 2022-9-22 23:37 發表

錢貴係一回事, 最大問題係去到鋪先唔認數再屈客

引用:
原帖由 vivianma14 於 2022-9-22 23:40 發表

可能當人小學未畢業, 加減數都唔駛計
佢就好賺啦, 無論賺$500定$2400定$4800, 你去SMARTONE訂機佢地就賺左, 輸既係個客
間間都想借上台出機plan賺錢,見到3hk出機同樣都係同樣要客upgrade貴plan
上台出機plan就已經係要6百幾蚊仲要係36個月約,重點係upgrade完貴plan都係冇機比到客,所以都真係小心揀台

以前6s Plus嗰時都係上台買(唔係smartone ),等到自己出去買咗之後成個月先打電話嚟話有機攞,所以以後都唔會再幫台買機

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]