• 瀏覽: 149,198
  • 回覆: 1,446
  • 追帖: 16
i prefer to hear a news for the HERO's update to 2.1

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 gackt512 於 2010-2-18 06:48 PM 發表

唔知有冇game list 呢...
anyway, thx  for sharing !!!!
http://www26.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=11453485

回覆 引用 TOP

Thanks for sharing~

1. 裝左 ASTRO File Manager 都可以裝 apk 檔, 唔使額外整多個 app
7. 應該係 Google Goggles
17. 我個人喜歡 3G Watchdog 多 d ~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 woodywalker 於 2010-2-18 10:07 PM 發表

1. 裝左 ASTRO File Manager 都可以裝 apk 檔, 唔使額外整多個 app
多謝你既提醒!! 作出左修改了!!

回覆 引用 TOP

其實有無中文介面都唔緊要, 顯示同打到中文已經OK....

回覆 引用 TOP

其問部機不生既APPS可唔可以DEL OR DISABLE左佢?

因為HANDCENT SMS好用過原本既MESSAGE好多~佢次次佢都自己開~搞到用左D RAM~KILL極都係咁~所以想DEL OR DISABLE左佢~

唔知有冇人知,要唔要ROOT機..

回覆 引用 TOP

係唔係有個app可以控制milestone粒LED做提示???

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 0852 於 2010-2-19 11:26 AM 發表

係唔係有個app可以控制milestone粒LED做提示???
試下裝Missed Call for Android 2.0
如果2.0以下就裝Missed Call               Anno發佈的可在market找到
可以用LED提你Miss call...之後你會發現粒led好似無白色出

回覆 引用 TOP

請問仲有無apps可以
wifi thethering+以USB線俾notebook上網+以encrypted模式上網,最好免費(但又唔一定限死free既)
好似只有PDAnet 咁既?.....

回覆 引用 TOP

各位ching~想問問大家

有無 apps 可以用筆畫 輸入中文的?

另外…
PDAnet 係唔可以用手堤的GPRS再用USB駁Notebook上網的?
即係將milestone當做modem咁…

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 woodywalker 於 2010-2-18 10:07 PM 發表

我想問我放左d apk file係sd card,
但用astro file manager又睇唔到,
仲有鈴聲都係,
有冇師兄可以指點下,thx

愛要的只是timing 不需要多聰明
不是一見鍾情 就能一言為定
過去還過得去 只是難免可惜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 koko_lau 於 2010-2-20 11:25 PM 發表

另外…
PDAnet 係唔可以用手堤的GPRS再用USB駁Notebook上網的?
HKIME幫到你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Windhorse 於 2010-2-21 02:08 AM 發表

我想問我放左d apk file係sd card,
但用astro file manager又睇唔到,
仲有鈴聲都係,
有冇師兄可以指點下,thx
我用astro file manager(SD Card入面)無問題 睇到apk檔呀
20 Ringdroid 設定鈴聲用
引用:
原帖由 koko_lau 於 2010-2-20 11:25 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=241266284&ptid=11559683]
[/url]

另外…

另外:係得架!!

回覆 引用 TOP

Device: Motorola Milestone
Rom Version: Android 2.1 Update 1
Build Number: SHOLS_U2_02.34.3

回覆 引用 TOP

想問下ms 係咪仲未睇到flash ?
早兩日見adobe 個網 話 2010 first half 會有 flash10.1 for android !

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]