• 瀏覽: 149,202
  • 回覆: 1,446
  • 追帖: 16
試用左google earth
都算順
A-GPS定位ok
不過zoom得太近有時會LAG

Device: Motorola Milestone
Rom Version: Android 2.1 Update 1
Build Number: SHOLS_U2_02.34.3

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 百式mkII 於 2010-2-27 08:17 PM 發表

我都幾鐘意呢部機~
我想問佢既上網速度有冇 iphone3gs 既9成?  無既話有冇8成呢?
因為我會多上網的~ thx
我覺得上網速度差唔多!!
不過流暢程度來比較,本人會首選iPhone或者Nexus One!!
而Android機就一定有Flash既support仲有Android機較多Browser選擇!!

回覆 引用 TOP

想問個白痴問題,,, 我個contact d人係用number show出黎 點轉做show人名

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ro123 於 2010-2-27 10:21 PM 發表

想問個白痴問題,,, 我個contact d人係用number show出黎 點轉做show人名
你用咩方法import入去既先??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 星際大戰 於 2010-2-27 10:23 PM 發表

你用咩方法import入去既先??
就咁add入去,冇import

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ro123 於 2010-2-27 10:35 PM 發表

就咁add入去,冇import
岩岩試過無問題wo
我只係改兩項: Given Name (陳大文)
                          Phone (12345678)
都可以Show到陳大文e個名囉!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 星際大戰 於 2010-2-27 11:09 PM 發表

岩岩試過無問題wo
我只係改兩項: Given Name (陳大文)
                          Phone (12345678)
都可以Show到陳大文e個名囉!!
解決左lu~ thz

回覆 引用 TOP

啱啱買咗部 milestone了
想問問 milestone 可唔可以經過USB,
用電腦既network上網

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 koko_lau 於 2010-2-28 12:00 AM 發表

啱啱買咗部 milestone了
想問問 milestone 可唔可以經過USB,
用電腦既network上網
要用軟件

[quote]原帖由 lam_jeremy 於 2006-3-5 10:54 AM 發表
無事生非,莫明其妙,不知所為........ [/quote]

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 星際大戰 於 2010-2-27 12:08 AM 發表

有冇條片參考下??
因為我未裝Earth
上youtube 搵 droid google navigation 就有嫁啦

回覆 引用 TOP

想問下底坐換到幾時

回覆 引用 TOP

我想問樓主知唔知中文版行貨幾時出

回覆 引用 TOP

請問大家用到' voice dialer' 及 google voice search 嗎
我的MS沒有"咪" icon

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ro123 於 2010-2-28 01:11 PM 發表

想問下底坐換到幾時
好似已經換完!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 MARK9808 於 2010-2-28 02:26 PM 發表

我想問樓主知唔知中文版行貨幾時出

官方完全無聲氣

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]