• 瀏覽: 149,198
  • 回覆: 1,446
  • 追帖: 16
幫幫手唔該!!
因小弟今晚去出機,但有d野唔明,
請問而家市面上d上台機仲係舊版2.0嗎?
如果係知道幾時有新機或update嗎?
唔該哂各位!!

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
幫幫手唔該!!
因小弟今晚去出機,但有d野唔明,
請問而家市面上d上台機仲係舊版2.0嗎?
如果係知道幾時有新機或update嗎?
唔該哂各位!!

回覆 引用 TOP

依家應該都係賣緊2.0.1嘅機

Device: Motorola Milestone
Rom Version: Android 2.1 Update 1
Build Number: SHOLS_U2_02.34.3

回覆 引用 TOP

想出呢部機...

但想問下 d app係咪一定要用手機上網下載?  用電腦經usb過唔得?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿強x 於 2010-3-7 12:08 PM 發表

想出呢部機...

但想問下 d app係咪一定要用手機上網下載?  用電腦經usb過唔得?
USB過同下載都得 !

回覆 引用 TOP

昨日剛在SMARTONE出機, 是2.01版
好像昨日剛返了大貨, 因為前幾日去問都話無晒.
$168(150MB上網, 隧道費+額外SMS 45個)X18月+$2880機價.

但係點解MILESTONE唔整個手繩位呢, 好怕跌爛.
請問各位有咩辦法?

回覆 引用 TOP

我用的電話套有手繩位的.
引用:
原帖由 2390 於 2010-3-7 12:20 PM 發表

昨日剛在SMARTONE出機, 是2.01版
好像昨日剛返了大貨, 因為前幾日去問都話無晒.
$168(150MB上網, 隧道費+額外SMS 45個)X18月+$2880機價.

但係點解MILESTONE唔整個手繩位呢, 好怕跌爛.
請問各位有咩辦法?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 penguina 於 2010-3-7 11:36 AM 發表
依家應該都係賣緊2.0.1?機
Thanks!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿強x 於 2010-3-7 12:08 PM 發表

想出呢部機...

可以好似我咁買個無線Router 裝apps都可以既!!

回覆 引用 TOP

求救
我尋日係smt出左ms
因為嫌佢幫我裝左太多無用apps.
所以係market download左個apps產晒佢既apps
結果而家由7頁變左3頁....

回覆 引用 TOP

因為你鏟左SMV個home, default 的 home 係得3頁. 你可以裝返home的apps.我用緊home++可以加到7頁.

回覆 引用 TOP

用nexus one個home launcher有五頁
其他home軟件如aHome, Openhome, GDE, Dxtop, Home++都可以加到七頁

Rom Version: Android 2.1 Update 1
Build Number: SHOLS_U2_02.34.3

回覆 引用 TOP

如果Milestone用家出到白色記得返我聽

出到白色架...
不過得usb側面粒led得

回覆 引用 TOP

好野~多謝分享
引用:
原帖由 星際大戰 於 2010-2-18 05:34 PM 發表

等我開始先啦 分享下Milestone有咩apps裝尼玩下!!
1. appInstaller 用尼裝apk檔 No.9個軟件都可以裝apk檔
2. TaskPanel 用尼Kill 背景apps 不過要將一些重要軟件放落Ignore-list...如鬧鐘 一些長時間背景運行既app ...

回覆 引用 TOP

最近uninstall左nubdial
用緊dialer one
比nubdial更好
反應快好多

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]