• 瀏覽: 84,299
  • 回覆: 696
  • 追帖: 21
要sync outlook calander去Gmail,可以試下用gsync,好簡單易用,又可以响outlook果度多一個backup。
响Google search打gsync就搵得到。

LG Optimus G

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
我淨係想係N1到cap screen ja!!! 上網search過好煩+唔係好用到

回覆 引用 TOP

咁多位CHING,想搵兩款軟件,N1用:
1).聽歌軟件,跟機那APP,一lock後自動停播!有沒有lock後仍繼續播歌的?
2).上鎖----類似s2u2,或wm6.5跟機那種?

thks!

回覆 引用 TOP

GOOGLE EARTH出左  裝左未呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 edward0504 於 2010-2-23 12:28 發表

咁多位CHING,想搵兩款軟件,N1用:
1).聽歌軟件,跟機那APP,一lock後自動停播!有沒有lock後仍繼續播歌的?
2).上鎖----類似s2u2,或wm6.5跟機那種?

thks!
我都係用跟機果個聽歌,熄機都唔會kill;
你會唔會裝咗啲task killer kill咗佢?

LG Optimus G

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 JamesPong888 於 2010-2-23 13:38 發表

我都係用跟機果個聽歌,熄機都唔會kill;
你會唔會裝咗啲task killer kill咗佢?
O.......唔記得左!
SET過先!
THKS!

回覆 引用 TOP

Comment after a month of using
1. touch screen - recognize another spot / moved sometimes
2. I love the app - Layer

Question
1. gmail app - when I reply an email, it always open up a new thread instead of staying in the same
2. any good game to share ?

generally, I am very satisfied

回覆 引用 TOP

問題: (希望ching指點)
1.我入完contacts save左人名之後熄機,開機會冇左,但係call log又見到d人名,有冇得睇番?
2.我download左hkime,但係打msg,唔識轉輸入法,試過長按都搵唔到
3.有冇d apps可以上msn?

回覆 引用 TOP

己裝了 SDK,但我一開 Android Manager,插咗 USB 線但連接唔到,佢要我裝 Sync Agent,跟咗步驟做,不過佢話"無法安裝 Sync Agent,請嘗試依照先前步驟指示重新安裝"已剔偵錯,係咪做錯咗嘢 ?
Thanks

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kpleungs 於 2010-2-23 19:00 發表

問題: (希望ching指點)
1.我入完contacts save左人名之後熄機,開機會冇左,但係call log又見到d人名,有冇得睇番?
2.我download左hkime,但係打msg,唔識轉輸入法,試過長按都搵唔到
3.有冇d apps可以上msn?
1).冇用過,唔識答!
2).按實輸入欄,會問你選擇輸入法
3).HI MSN,係MARKET搵!

回覆 引用 TOP

我咁實左,只係有android keyboard 比我簡

回覆 引用 TOP

有冇人知有咩軼件可以將CONTACT同FACEBOOK的人的頭像同步?
我DOWN左FACEBOOK SYNC。。
但係呢個APP只可以自動MATCH。。
例如我電話有人叫JAMES。。FACEBOOK有人叫JAMES,佢先會MATCH。。
有冇一D軼件係可以手動MATCH 架??THX

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kpleungs 於 2010-2-23 09:08 PM 發表

安裝jor輸入法後..要先係'設置'->語言及鍵盤 tick返之後先可以運用

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Poso 於 2010-2-23 08:39 PM 發表

己裝了 SDK,但我一開 Android Manager,插咗 USB 線但連接唔到,佢要我裝 Sync Agent,跟咗步驟做,不過佢話"無法安裝 Sync Agent,請嘗試依照先前步驟指示重新安裝"已剔偵錯,係咪做錯咗嘢 ?
Th ...
要網上下載n1 驅動先可以,今晚post條link比你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kpleungs 於 2010-2-23 21:08 發表

hkime----如冇記錯好似係keyboard左下角第2個制,每按一次會轉一種輸入法!
同埋如已裝了hkime,應該會有得揀!
ps:我裝埋手寫,如按寊輸入欄,佢會比我揀(順序):
android keyboard
hkime
蒙恬輸入法

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]