• 瀏覽: 84,302
  • 回覆: 696
  • 追帖: 21
我想搵個TV APP可以睇MLB既,有冇人知道可以睇到既app?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
係wo..記錯
不過裝完就變左23mb

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cwl745 於 2010-2-23 09:18 PM 發表

要網上下載n1 驅動先可以,今晚post條link比你
師兄!唔好唔記得我呀 !

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cwl745 於 2010-2-24 12:47 發表

可以阿..如果你能理解的話
如果沒有意外的話,我今晚都會提供root機教程,會比唔理解DOS指令的人更容易理解同操作
THKS!CHING
記得通知我

回覆 引用 TOP

係咪root左會冇左保養ga?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Poso 於 2010-2-24 04:34 PM 發表

師兄!唔好唔記得我呀 !
昨晚已經更新左係第一頁的'系統篇'

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cwl745 於 2010-2-24 17:47 發表

昨晚已經更新左係第一頁的'系統篇'
CHING,呢到唔係好明!
我DL左USB-DRIVER.ZIP,解壓後再插回USB落N1到,但是沒有什麼驅動程式出來
睇過裝置管理員亦都沒有ANDROID驅動情式!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 edward0504 於 2010-2-24 05:59 PM 發表

CHING,呢到唔係好明!
我DL左USB-DRIVER.ZIP,解壓後再插回USB落N1到,但是沒有什麼驅動程式出來
睇過裝置管理員亦都沒有ANDROID驅動情式!
係裝置管理員咁有MO黃色感嘆號或問號文字的驅動

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bape0001 於 2010-2-24 01:14 AM 發表

C-hing,
部N1机用左2-3星期,今天突然間用唔到左邊個掣較大細声...
我意思是,之前可以响home狀態下,直接按左邊掣,"鈴声音量"即顯示和可調較大細声。
宜家要將home的"通知"頁拉下,跟著按左 ...
我都有咁既問題喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cwl745 於 2010-2-24 18:44 發表

係裝置管理員咁有MO黃色感嘆號或問號文字的驅動
冇!
我想問是否DL在普通位置的FILE上面解壓,還是要特定的位置??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 edward0504 於 2010-2-24 07:49 PM 發表

冇!
我想問是否DL在普通位置的FILE上面解壓,還是要特定的位置??
放係邊都MO所謂.....
咁你先係手機設置->應用程式->開發->TICK返個USB出錯模式...
一定要PC偵測到手機先可以安裝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cwl745 於 2010-2-24 20:20 發表

放係邊都MO所謂.....
咁你先係手機設置->應用程式->開發->TICK返個USB出錯模式...
一定要PC偵測到手機先可以安裝
sorry!唔知會唔會係我做漏左d野!
我只是解壓後,再插回usb,但部n1只是普通方式,即並未進入bootloader/fastboot模式,會否是這個原因,所以才未能看到那裝置程式?

回覆 引用 TOP

我想問, 點樣系 YAHOO度DOWNLOAD WORD AND PDF?

T100>P535>6280>N82>3GS>N1

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bape0001 於 2010-2-24 01:14 AM 發表

C-hing,
部N1机用左2-3星期,今天突然間用唔到左邊個掣較大細声...
我意思是,之前可以响home狀態下,直接按左邊掣,"鈴声音量"即顯示和可調較大細声。
宜家要將home的"通知"頁拉下,跟著按左 ...
我試過,係因為個蒙恬輸入法搞到用唔到,只要求其搵個輸入欄轉返android keyboard就得啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 edward0504 於 2010-2-24 08:32 PM 發表

sorry!唔知會唔會係我做漏左d野!
我只是解壓後,再插回usb,但部n1只是普通方式,即並未進入bootloader/fastboot模式,會否是這個原因,所以才未能看到那裝置程式?
fastboot要開機前按住軌跡波..會自動進入
但是你安裝usb驅動..要係普通桌面狀態連接pc..不是在fastboot模式裡面安裝..
最起碼你要確保安裝完驅動先做其它野

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]