• 瀏覽: 52,677
  • 回覆: 51
  • 追帖: 17
繼續努力

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
繼續努力

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 blythe_bigeye 於 2010-3-10 10:09 PM 發表

可以唔洗重新開機就更新到sd卡資料果個程式叫咩名呀?
thx
SDMount

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 penguina 於 2010-3-10 06:46 PM 發表

我都推介下Dialer One呢個智能撥號

之前我出過post推介Nubdial
點知之後搵到呢個新app
即刻改用左

呢個撥號做到晒nubdial做嘅野
但反應快過nubdial
而且可以揀打開個app時係出call log定contact
ca ...
唔知點解係market搵唔到

個人創作網址:http://mrgrey.hk

回覆 引用 TOP

Auto Memory Manager 要root先用?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 R.Pires 於 2010-3-11 05:18 PM 發表

Auto Memory Manager 要root先用?
係, 不過有人話唔root用都會快少少...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 edmondphk 於 2010-3-11 11:44 AM 發表

咁恐怖?
我都係有日無啦啦上market just in度睇到
應該search到架
不過個app仲好新
都仲未過5000個download

Device: Motorola Milestone
Rom Version: Android 2.1 Update 1
Build Number: SHOLS_U2_02.34.3

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 penguina 於 2010-3-10 18:46 發表

我都推介下Dialer One呢個智能撥號

之前我出過post推介Nubdial
點知之後搵到呢個新app
即刻改用左

呢個撥號做到晒nubdial做嘅野
但反應快過nubdial
而且可以揀打開個app時係出call log定contact
ca ...
請問點用中文SEARCH呀?
唔該

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 edmondphk 於 2010-3-11 11:44 AM 發表

this?

http://www.androlib.com/android.application.kz-mek-dialerone-iApD.aspx

回覆 引用 TOP

請問樓主 小弟的 magic 可以如何root ?
已經官方 update 了一次,
Many thanks !!!

回覆 引用 TOP

hi

i have dowload the open home skin but don't know how to work with it?

can explain the details?

回覆 引用 TOP

今日update左 vignette, push一push~~

要完全版既link可以pm我

仲有MSN~~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 natalieii 於 2010-3-15 01:41 PM 發表

hi

i have dowload the open home skin but don't know how to work with it?

can explain the details?
you have to download the "open home" program to use the skin!

回覆 引用 TOP

我部tattoo 玩一d game個mon下面會睇唔到少少位 eg.泡泡龍,Labyrinth
大家有冇辦法修正番呀   

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]