• 瀏覽: 69,467
  • 回覆: 372
  • 追帖: 9
有htc hero 2.2
姐htc台灣/香港官方都會升?
定係係google另外放出黎比用戶自行決定升唔升?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
我睇左幾個網講android 2.2
都無講會有fm radio....
唔係真係無嘛...
我想要呀....

回覆 引用 TOP

死火... ROOT 左點UPDATE???

C 眼照中原, 偷笑看美聯
"人生有意義的事還很多,自己不珍惜也別枉費你家人對你的期望.人是需要成熟的."
坦白地說.你沒有被打壓的價值,雖然我明白你覺得受打壓是一種自我良好的英雄感.我建議有被打壓幻想的人最好盡早回歸現實.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rex1122 於 2010-5-21 08:40 AM 發表

有htc hero 2.2
姐htc台灣/香港官方都會升?
定係係google另外放出黎比用戶自行決定升唔升?
唔知佢點樣咁快得到Android 2.2 但睇落去反應好慢同似係test verison!!
引用:
原帖由 衛斯大盜 於 2010-5-21 09:02 AM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=252006391&ptid=12193492]
[/url]
我睇左幾個網講android 2.2
都無講會有fm radio....
唔係真係無嘛...
我想要呀....
真係唔見話會開放FM功能

回覆 引用 TOP

樓主我地部MS幾時可以升2.2.?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ckf08 於 2010-5-21 07:50 PM 發表

樓主我地部MS幾時可以升2.2.?
MOTO歐洲官方咁話....!!
we don't have specific information on availability or timings at the moment but we are excited to see Google's news of the next version of the Android OS and will be working with Google and our carrier partners to bring this next version to our devices. We'll provide more info as soon as we can

一有任何新消息有關2.2,我會立即話比大家聽!!

回覆 引用 TOP

樓主  MS幾時可以升2.2  好想快D玩

回覆 引用 TOP

HTC都唔知會唔會表態升Desire上2.2

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ckf08 於 2010-5-21 07:57 PM 發表

樓主  MS幾時可以升2.2  好想快D玩
未有真確時間!! 希望下個月內啦!!
引用:
原帖由 禁止宴客 於 2010-5-21 08:02 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=252053361&ptid=12193492]
[/url]
HTC都唔知會唔會表態升Desire上2.2
未有表態...不過外國網站都話會有...有都唔奇既始終Nexus One硬件上同Desire差唔多!!

回覆 引用 TOP

各位會員好...唔知你地有冇miss到前日夜晚11:30既Google I/O呢?? 如果有的話可以去下link重溫一次!
當然想睇多一次既朋友仔都可以去睇下...是關小弟今日都有睇多一次,想了解更多關於新Android 2.2既新功能。
而Google都相當細心地加入英語字幕,非常適合大眾觀看。

Google I/O 2010: Keynote Day 2 Android Demo (提供720P 英語字幕)
http://www.youtube.com/GoogleDevelopers#p/c/CF01A789E62F2454/0/89xc_1Vv69k

如果睇完有咩想講想問請留低你地既訊息。我自己就最喜歡未來將會support既Over The Air既功能!! 當然運行速度加快都非常吸引!!

回覆 引用 TOP

樓主...想問個問題..想....我部n1刷左desire rom 21....有冇得update..2.2..= =..唔該晒= =

回覆 引用 TOP

全球網路搜尋龍頭Google在20日的開發商會議上,正式宣布大膽進軍網路電視的「Google TV」計畫,搶食價值七百億美元 (台幣2兆2540億元)的美國電視廣告市場,實現蘋果至今也望之興嘆的大夢。
開發商在會議上為Google電視計畫鼓掌。幾家科技巨擘,包括微處理器大廠英特爾和電視名廠Sony,由高層主管在現場宣布已決定和Google合作,將在耶誕節前將他們合作產生的Google電視上市。

以後上市的Google電視、Android手機會變成遙控器,和電視機、網路相融。

好期待

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 傻傻忠 於 2010-5-23 09:49 AM 發表

樓主...想問個問題..想....我部n1刷左desire rom 21....有冇得update..2.2..= =..唔該晒= =
已得知消息要刷返原本個rom先好更新2.2!!
引用:
原帖由 cless7777 於 2010-5-23 10:49 AM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=252222623&ptid=12193492]
[/url]
全球網路搜尋龍頭Google在20日的開發商會議上,正式宣布大膽進軍網路電視的「Google TV」計畫,搶食價值七百億美元 (台幣2兆2540億元)的美國電視廣告市場,實現蘋果至今也望之興嘆的大夢。
開發商在會議上為Google電 ...
其實幾好玩 不過好難係香港流行

回覆 引用 TOP

唔好意思,
即係係咪MS已經可以update 2.2 喇!?
Thanks !

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 封心戒色 於 2010-5-23 02:08 PM 發表

唔好意思,
即係係咪MS已經可以update 2.2 喇!?
Thanks !

過個係比Nexus One專用既更新!! MS同Droid都未得官方顯示話幾時出囉!!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]