• 瀏覽: 69,324
  • 回覆: 372
  • 追帖: 9
E+ 個感覺同果時訂左N1 等DHL 送貨一樣...
好期待....

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
我係MS用家 其實快幾多係其次(依家都算順啦) 最想有官方APP2SD FIX左D大BUG 再慳電D

有無FLASH 有無中文 有無FM RADIO 對我黎講 無咩特別大既需要

回覆 引用 TOP

等埋froyo先決定買N1定Desire

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 仁心仁術 於 2010-5-15 04:41 PM 發表

你覺得htc幾時先會更新部desire??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 仁心仁術 於 2010-5-15 04:41 PM 發表

htc......唔好話我口臭

等到有雙普選都未必會有更新

回覆 引用 TOP

梗係N1 點都係 親生仔 多優惠(話知HTC係咪都包有得升 但肯定既係 最快更新一定係N1同未來既GOOGLE親生仔) 不過要買就真係要快 好似話遲D要同電訊公司買(詳情我唔清楚 淨係知無得網上買)

回覆 引用 TOP

會唔會發佈埋nexus two架....係就好喇

回覆 引用 TOP

萬分期待

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 desmondlee13 於 2010-5-15 07:14 PM 發表

你覺得htc幾時先會更新部desire??
我鍾意desire個介面多d
我都唔預htc有official update
我意思係等埋如果有高手寫froyo 的ROM, 我會選擇desire加高手寫的ROM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 情歸於盡 於 2010-5-15 07:16 PM 發表

形容得好貼切!

回覆 引用 TOP

多謝咁多位朋友仔既支持先!! 距離Google I/O開發者大會剩餘四天。
好快就知道Google有咩新搞作啦, 好開心!!

回覆 引用 TOP

Support

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 情歸於盡 於 2010-5-15 07:16 PM 發表

呵呵................

O2 mini - 818pro - Softbank X01HT - Touch Dual - PALM 750 - Treo Pro - ASUS P320 - P565 - P835 - ASUS M20 - Touch Cruise 09 - A3100 - Magic - NeoTouch - Liquid - Milestone - XT701 - I9000 - Defy - G TAB - Atrix - GT 7.7 - Razr Maxx - Note 2 LTE - Huawei X1/Honor 7/M2 - HTC E8 - Samsung A9 - Sony XZs / XA2 Ultra

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 捉蚤牆潭 於 2010-5-15 11:13 AM 發表

我係MS用家 其實快幾多係其次(依家都算順啦) 最想有官方APP2SD FIX左D大BUG 再慳電D

有無FLASH 有無中文 有無FM RADIO 對我黎講 無咩特別大既需要
我都係咁話,其實比我地一個穩定既版本已經好滿足!!

回覆 引用 TOP

熱切期待。謝謝。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]