• 瀏覽: 69,467
  • 回覆: 372
  • 追帖: 9
我部desire升上2.2後,好麻煩,用用o下成日reboot.我已灰復原廠設定.有乜辦法改善呢?謝!

[

回覆 引用 TOP

熱賣及精選

點解我部 Android 2.1 的 Desire 按以上方法 update 時... search 吾到任何的system update ???

回覆 引用 TOP

samsung機點update 2.2

回覆 引用 TOP

>W< 我想問我既軟件版本係2.1-UPDATE1 係咪2.1 黎 我吾多清楚 因為我買機果陣條友話升左2.2 但係呢家又2.1

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 s001110ivan 於 2010-9-15 07:26 PM 發表

>W< 我想問我既軟件版本係2.1-UPDATE1 係咪2.1 黎 我吾多清楚 因為我買機果陣條友話升左2.2 但係呢家又2.1
無錯係2.1尼架...你用緊邊部機先得架

回覆 引用 TOP

星際... 我想問升左2.2 之後我想將d程式放落sd卡到
係咪有個程式叫做apps2sd 我搞極都吾明=_= 我怕我部機記憶體就快爆
驚用吾到幫下我

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 s001110ivan 於 2010-9-16 07:45 PM 發表

星際... 我想問升左2.2 之後我想將d程式放落sd卡到
係咪有個程式叫做apps2sd 我搞極都吾明=_= 我怕我部機記憶體就快爆
驚用吾到幫下我
請先回覆我在之#365問你的問題先...

回#366:你連個問題都講唔清楚我點幫你 我唔係好明話搞極都唔明既意思係咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 星際大戰 於 2010-9-16 21:18 發表

請先回覆我在之#365問你的問題先...

回#366:你連個問題都講唔清楚我點幫你 我唔係好明話搞極都唔明既意思係咩
2.1-UPDATE1 我會估係 N1...

回覆 引用 TOP

吾係我升級左做2.2 啦我Desire機 同埋點解個個同步到我同步吾到...

回覆 引用 TOP

i suggest to the board master, to ask EVERYONE who posts questions to state:

[phone model name/number] [Android version] [stock rom/custom rom]
[questions in details]
[what have you tried in details]

etc

I am seenig a lot of people asking non-sense things without telling others what exactly are the problems...

Hard for you to answer

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 secrets 於 2010-9-16 08:51 PM 發表

i suggest to the board master, to ask EVERYONE who posts questions to state:

[phone model name/number] [Android version] [stock rom/custom rom]
[what have you tried in details]

etc

I am seenig a lot of people asking non-sense things without telling others what exactly are the problems...

Hard for you to answer
我都好認同你既講法,多謝你既建議先,稍後時間我會更新。
不過最難既地方除左會員無寫到詳細既問題/程況之外,就係我無Android 2.2既機器係到。如果有其他會員清楚解決方法的話,我都十分歡迎幫手去解決會員既疑問 謝謝。

回覆 引用 TOP

問題處理表格:(如面對手機有問題的話請填寫後附上以下內容提交)

唔洗私下pm...可直接到此帖發言 歡迎任何對問題有認識既朋友幫手回答 謝謝各位

中文版:
[手機型號] [Android 版本] [官方ROM/自刷ROM]
[詳細問題內容]
[有冇嘗試過使用任何方法去解決問題]

英文版:

感謝師兄 secrets 既熱心提供

回覆 引用 TOP

真係 Android 新手必讀, thanks!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]