• 瀏覽: 17,447
  • 回覆: 87
  • 追帖: 3
我backup左幾十次都唔得... 出左句: Backup Failed: Could not run command.

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
有無CHING可以分享下有繁中GE ROM???

回覆 引用 TOP

師兄們
小弟想問問
如果root左同埋flash埋rom
可唔可以變番原廠果個架??
小弟驚如果想trade機衛信見我root左唔收~_~
因為諗諗下如果htc6月都係update唔到我一到7月就即刻root同埋學flash左佢= ="!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kmwa3578 於 2010-6-25 12:10 AM 發表

HTC 4月定3月已經話UPGRADE. . . .
最近台灣先開始有得UP. . .
香港. . . .等多2~3個月可能有既. .  .''
香港講到明六月有得up ge T-T

回覆 引用 TOP

why in the english version said require to format the SD card but the post didn't mention?
so is it a necessary step?

thanks!!!!!!!!

回覆 引用 TOP

整完之後, 電話上唔到網GA??
HELP!

回覆 引用 TOP

只要XDA有人出到 2.2 既 Hero ROM, 即Flash

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kmwa3578 於 2010-6-25 02:47 PM 發表

我指係台灣. . . .
HK版正常遲2~3個月先有~_~
+
HTC話過HK版有困難. . . .
隨時冇埋影~_~
呢度有師兄send過email去htc hk到問過
話6月有得出o既
唔好呃我啦htc~_~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 comenbuy 於 2010-6-25 11:36 AM 發表

why in the english version said require to format the SD card but the post didn't mention?
so is it a necessary step?

thanks!!!!!!!!
唔洗format

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 skyfine 於 2010-6-25 04:09 PM 發表

只要XDA有人出到 2.2 既 Hero ROM, 即Flash
我都等緊2.2

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Yeung=] 於 23/6/2010 09:37 PM 發表

1.你要確保你個rom支援app2sd
2.backup你既所有野(因為整app2sd會洗哂d野)

3.熄左你部hero(唔好插住usb線)

4.按住power & home制入recovery screen

5.揀Partition sdcard
       Partition SD
       Pr ...
我平時會SET左APP2SD先FLASH ROM
而且APP2SD做左一次唔使再攪, 當然想CANCEL例外~

仲有我會將EXT2 CONVERT做EXT3

NOW: HTC M8
EX: HTC HERO, HTC NEXUS ONE, SAMSUNG GS2,  HTC ONE X, HTC BUTTERFLY, HTC M7

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]