• 瀏覽: 17,516
  • 回覆: 87
  • 追帖: 3
CHING, 我想問呢個ROM係唔係無SENSE UI架??

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
有無ching識down grade左個rom...原本個rom back up唔到....搞到root唔到..

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gn00716131 於 24/6/2010 12:04 PM 發表

有無ching識down grade左個rom...原本個rom back up唔到....搞到root唔到..
係咪港行呀? 如果你成功左裝RECOVERY, 都應該唔會BACKUP唔到~
而ROOT就我記得仲要UNLOCK埋個SPL先可以ROOT

NOW: HTC M8
EX: HTC HERO, HTC NEXUS ONE, SAMSUNG GS2,  HTC ONE X, HTC BUTTERFLY, HTC M7

回覆 引用 TOP

it is a great post!!
support

回覆 引用 TOP

系啊..我系HK行貨..

好想root機..有無ching幫到手.....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 loverhime 於 2010-6-24 01:54 PM 發表

係咪港行呀? 如果你成功左裝RECOVERY, 都應該唔會BACKUP唔到~
而ROOT就我記得仲要UNLOCK埋個SPL先可以ROOT
what is UNLOCK埋個SPL?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kmwa3578 於 2010-6-24 12:36 AM 發表

有d野想問. . .
我之前用apps back up過. . .
呢家佢成日hand日歷0.0
有冇方法解決
我未試過hang日曆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 matthias2100 於 2010-6-24 08:56 AM 發表

係時候 Root 左部 HERO! ._.
係時候比你部hero重生!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 1990911 於 2010-6-24 12:02 PM 發表

CHING, 我想問呢個ROM係唔係無SENSE UI架??
我介紹果2個rom(feeyo)都有htc個UI...
其他rom就唔知..要睇下寫rom果個人有冇加

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gn00716131 於 2010-6-24 02:24 PM 發表

系啊..我系HK行貨..

好想root機..有無ching幫到手.....
你試下backup多幾次...
尋日有個ching都係咁...佢backup左十幾次就搞掂左

回覆 引用 TOP

我個部係smartone台行貨,今日跟住做好順利就成功左,唔駛咩金卡

回覆 引用 TOP

thx for sharing

回覆 引用 TOP

CHING,係唔係ROOT左之後就無中文架啦??

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]