• 瀏覽: 142,784
  • 回覆: 1,093
  • 追帖: 15
/setting/secrurity/

there have the option to reset the machine and erase all data

熱賣及精選
期待樓主報告

引用:
原帖由 aitim88 於 2011-4-7 10:39 PM 發表

/setting/secrurity/

there have the option to reset the machine and erase all data
搵到喇
唔該晒

睇左呢個post 今日在心水寶間smv, 有得試玩x5 同arc
mon大樣型
但玩落都ok窒, 掃黎掃去都唔係順.... 上網速認真痲痲...

亦見過其他post有人講到左手一定要洗機先, 因為smv有ui 裡面搞到慢曬
是不是這個原因呢?

引用:
原帖由 ~無名~ 於 2011-4-7 11:16 PM 發表

搵到喇
唔該晒
剷完.....即刻鬆晒......

引用:
原帖由 Epyon_Zero 於 2011-4-7 11:19 PM 發表

睇左呢個post 今日在心水寶間smv, 有得試玩x5 同arc
mon大樣型
但玩落都ok窒, 掃黎掃去都唔係順.... 上網速認真痲痲...

亦見過其他post有人講到左手一定要洗機先, 因為smv有ui 裡面搞到慢曬
是不是這個原 ...
我買機在衛X買, 所以沒有什麼SMV東東, 本身係SMV客,
用起來, 上網OK快, 用wifi上yahoo include flash, 6秒full load, 用SMV 3g, sorry, 20秒

引用:
原帖由 ashk 於 2011-4-7 02:47 PM 發表

試試用 CEDIME keyboard, 比 SE default keyboard 快同 responsive 好多. auto-learn correction 亦做得好好
一般用法下, Arc 對應4點, 速度都算好快了.  如果要超快, 就試用 ADW launcher , set 轉頁速度為 0, 冇 ...
有幾個問題請教:
1) 如何將default keyboard暫時停用, 而轉用cedime, 我在market install 左cedime但吾見cedime走出來?
2) 有沒有看pdf比較好的軟件?
3) 那個browser會配合arc多些?可看flash, zoom in/out快

請問點將iphone既備忘錄同步落gmail度???

引用:
原帖由 !!!可樂!!! 於 2011-4-8 01:21 AM 發表

請問點將iphone既備忘錄同步落gmail度???
http://googlesystem.blogspot.com/2010/06/save-iphone-notes-to-gmail-account.html

(我一時間訓吾著, 幫你搵到這個...看合不合用)

我也是MS用家!想tradin。但keyboard爛左,唔知得唔得!

最可惜係arc冇ms咁響量同埋有bass,不過因為喇叭小,可以理解!

同埋唔知可否剷咗個custum介面呢?即係用返原本android原生嗰個,咁樣我諗部機仲快!

Arc個laugher爽到不得了,我諗隨時快過原生…

大家好,
早晨!!!

小弟都係由MS 轉ARC, 感覺好好. 但有個問題....
個MON 既自動感光...好似有D 敏感.....由其係室內既時候.....個MON 會不斷調光....搞到好似個MON 閃閃下咁...

請問樓主同各位CHING 有無我呢個問題.????感激~~~

係有的
引用:
原帖由 to21 於 2011-4-8 08:49 AM 發表

大家好,
早晨!!!

小弟都係由MS 轉ARC, 感覺好好. 但有個問題....
個MON 既自動感光...好似有D 敏感.....由其係室內既時候.....個MON 會不斷調光....搞到好似個MON 閃閃下咁...

請問樓主同各位CHING 有無我呢 ...

引用:
原帖由 aitim88 於 2011-4-8 08:50 發表

係有的

O.....咁你換左機..???

請問有無人同我一樣個賣場有時要強制關閉?同埋下載唔到野?會唔會係因為用gprs上網?最後我想問新浪微博同開心網有無得刪除?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]