• 瀏覽: 138,870
  • 回覆: 1,093
  • 追帖: 15
引用:
原帖由 ashk 於 2011-3-29 05:07 PM 發表

可用 Ram 約160Mb free.  本身 SE 都 load 左唔少 background services
等Root機鏟走曬D垃圾

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
引用:
原帖由 1LR-GUE 於 2011-3-29 05:17 PM 發表

等Root機鏟走曬D垃圾
一定會!

but 有 D Apps 可以 uninstall

內附2 個遊戲 Asphault 5 同 Lets Golf
同裝左 2-3 個大陸 Apps

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ashk 於 2011-3-29 05:07 PM 發表

可用 Ram 約160Mb free.  本身 SE 都 load 左唔少 background services
嘩, 得160m free......咪同以前部desire 512m rom一樣得百幾m free一樣.....
仲諗住有三百幾M free 添....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 freetime2003 於 2011-3-29 05:16 PM 發表

對方聽個陣 會唔會收到你背景聲好大 而聽唔到你講咩
冇 Crystal Talk 咁好, 但都聽得 ok 清晰

回覆 引用 TOP

引用:

想問ROM 有幾多FOR裝APPS

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ashk 於 2011-3-29 17:33 發表

冇 Crystal Talk 咁好, 但都聽得 ok 清晰
咁都可以考慮下
我已經頂唔順部ms

G810/M8/Milestone/SGT 既機主
最鍾意玩電子產品(相機.耳機.pda.電話.電腦)
最新玩具-Samsung Galaxy Tab(SGT)
下一件玩具-Asus eee PAD Transformer

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 xkiller_b2 於 2011-3-29 05:34 PM 發表

想問ROM 有幾多FOR裝APPS
Internal storage around 二百幾 Mb.  唔多
長遠一定要靠 Micro SD card

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 freetime2003 於 2011-3-29 05:35 PM 發表

咁都可以考慮下
我已經頂唔順部ms
我就係頂唔順 MS, 所以即轉有 Android 2.3 既機
Moto update 完 MS 的 2.2 後簡真想 XXXX.....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ashk 於 2011-3-29 17:37 發表

我就係頂唔順 MS, 所以即轉有 Android 2.3 既機
Moto update 完 MS 的 2.2 後簡真想 XXXX.....
我琴晚先俾部ms 玩左我一晚

下一件玩具-Asus eee PAD Transformer

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 freetime2003 於 2011-3-29 05:38 PM 發表

我琴晚先俾部ms 玩左我一晚
哈哈哈, 一晚咁少呀?
我俾佢玩左好多晚囉.  試過好多隻 Rom 都係一個結論: 先天不足

回覆 引用 TOP

聽晚先有時間拎機 睇完師兄既報告都安心左d 不過我唔玩game,rom就冇乜問題!! 最緊要部電話夠順!!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ashk 於 2011-3-29 17:41 發表

哈哈哈, 一晚咁少呀?
我俾佢玩左好多晚囉.  試過好多隻 Rom 都係一個結論: 先天不足
我用2.2 原裝rom
冇del 野 都可以自己死機 開唔番

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 freetime2003 於 2011-3-29 05:35 PM 發表

咁都可以考慮下
我已經頂唔順部ms
me too......

最大問題係得番 1xx mb裝野, 所以我仲考慮緊, 如果唔係,一早買左....

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 邪心 於 2011-3-29 05:44 PM 發表

聽晚先有時間拎機 睇完師兄既報告都安心左d 不過我唔玩game,rom就冇乜問題!! 最緊要部電話夠順!!!
咁你放心.  部機好順!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wlai888 於 2011-3-29 05:48 PM 發表

me too......
最大問題係得番 1xx mb裝野, 所以我仲考慮緊, 如果唔係,一早買左....
將d app 入SD card 囉
而家16Gb Micro SD 都唔貴

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]