• 瀏覽: 139,411
  • 回覆: 1,093
  • 追帖: 15
引用:
原帖由 freetime2003 於 2011-3-29 05:44 PM 發表

我用2.2 原裝rom
冇del 野 都可以自己死機 開唔番
Moto 個 official 2.2 真係廢到無倫.  拖左咁耐, 又測試左 N 次, 跟住出左咁既 Rom
CM6 都穩定過佢...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ashk 於 2011-3-29 17:50 發表

Moto 個 official 2.2 真係廢到無倫.  拖左咁耐, 又測試左 N 次, 跟住出左咁既 Rom
CM6 都穩定過佢...
唔係因為工作上需要一流通話同用qwerty 覆mail
我一早就換左佢

G810/M8/Milestone/SGT 既機主
最鍾意玩電子產品(相機.耳機.pda.電話.電腦)
最新玩具-Samsung Galaxy Tab(SGT)
下一件玩具-Asus eee PAD Transformer

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 freetime2003 於 2011-3-29 05:52 PM 發表

我一早就換左佢
部 Arc 打字好爽喎.  求先先打完成篇 email  (橫向 screen, Gingerbread keyboard)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ashk 於 2011-3-29 17:53 發表

部 Arc 打字好爽喎.  求先先打完成篇 email  (橫向 screen, Gingerbread keyboard)
反而四圍都冇貨 等smv 有真機先去試機

G810/M8/Milestone/SGT 既機主
最鍾意玩電子產品(相機.耳機.pda.電話.電腦)
最新玩具-Samsung Galaxy Tab(SGT)
下一件玩具-Asus eee PAD Transformer

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 freetime2003 於 2011-3-29 05:52 PM 發表

我一早就換左佢

回覆 引用 TOP

呢部機吸引我ge係佢ge外型同SE個自家UI+ 2.3 OS
總括尼講一個字-靚!
不過5千蚊抵唔抵就見仁見智
呢部機我覺得都會hit得起

回覆 引用 TOP

SE機, 有買貴, 冇買錯!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ashk 於 2011-3-29 05:49 PM 發表

將d app 入SD card 囉
而家16Gb Micro SD 都唔貴
16gb唔夠我用

回覆 引用 TOP

ching, any screen shot please?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 1LR-GUE 於 2011-3-29 07:15 PM 發表

16gb唔夠我用
咁32 Gb 囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 samoyedbear 於 2011-3-29 07:49 PM 發表

ching, any screen shot please?
加左個 HDMI 睇 My TV screen shot

回覆 引用 TOP

先恭喜樓主從MS之中得到解脫~~

上個星期五都係sony style試過arc
基本上流暢度同而家我用緊ge 2X差唔多
不過我要打機所以都係揀左2X
同堆arc ge手感唔係太岩我

因為在 一千年以後 世界早已沒有我
無法深情挽著妳的手 淺吻著妳額頭

別等到 一千年以後 所有人都遺忘了我
那時紅色黃昏的沙漠 能有誰 解開纏繞千年的寂寞

回覆 引用 TOP

Thank you 樓主, 我都訂左部arc,
在SMV, 未有貨, 期待中,
看左樓主詳細報告止渴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 captkkk 於 2011-3-29 11:02 AM 發表

這部 Arc 的外型非常討好,本人都甚喜歡
身材都好正TIM
中間位好FIT,  一渣上手會好舒服

回覆 引用 TOP

我用開htc好鐘意佢上網會自動"排字"同adjust to fit the screen, 好似係htc sense既function, 呢部有無類似function? 有就即買。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]