• 瀏覽: 138,874
  • 回覆: 1,093
  • 追帖: 15
手寫認字就真係麻麻

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
自動排字係 android 既技術, 唔係 htc 既野黎
引用:
原帖由 glamuro 於 2011-3-29 09:35 PM 發表

我用開htc好鐘意佢上網會自動"排字"同adjust to fit the screen, 好似係htc sense既function, 呢部有無類似function? 有就即買。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 glamuro 於 2011-3-29 09:35 PM 發表

我用開htc好鐘意佢上網會自動"排字"同adjust to fit the screen, 好似係htc sense既function, 呢部有無類似function? 有就即買。

嗰時係 htc 部 hero 做紅咗呢個 function

回覆 引用 TOP

樓主,

我想問問, arc 個面, 有無MS 禁硬淨, 因為我唔係禁鍾意用貼, 部 MS 禁耐都無花過.....

回覆 引用 TOP

你好認真打文
期待有圖, 如果可以補相就正喇
對部機多咗認識, 但都係 internal storage 令我卻步
其實我好想幫襯 SE 架, 但乜佢一連幾部機都係得咁少內存架, 趕客咩

回覆 引用 TOP

影相可以按實制入相機ga,按實一陣就得啦,ms都係咁ga

回覆 引用 TOP

咁都唔洗話MS係垃圾機既

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ashk 於 2011-3-29 05:49 PM 發表

將d app 入SD card 囉
而家16Gb Micro SD 都唔貴
最緊要係之後出多D APPS係支援APP2SD
唔係插1TB入去都冇用, 到時又真係另一個先天不足
又擔心ROOT完部機, 出左事咁點算...
我又喜歡開住D野唔熄, 而家部HTC 512MB RAM下下畀我用到得番6XMB FREE...已經開始覺得慢
(我就算開電腦我都鍾意開足十幾廿個內頁睇, 我個人慣多工)
睇黎下部至少1GB RAM + 雙核 + 幾GB ROM先有望洗到我換機 (雖然哩部好靚仔)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wlai888 於 2011-3-29 10:20 PM 發表

樓主,

我想問問, arc 個面, 有無MS 禁硬淨, 因為我唔係禁鍾意用貼, 部 MS 禁耐都無花過.....
應該都係同一樣用 Gorilla Glass
不過唔知係咪一樣厚度硬度

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cyrus159 於 2011-3-29 10:33 PM 發表

影相可以按實制入相機ga,按實一陣就得啦,ms都係咁ga
唔知點解我部 Arc 冇囉...  要按 icon 入 Camera app

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ashk 於 2011-3-29 10:55 PM 發表

應該都係同一樣用 Gorilla Glass
不過唔知係咪一樣厚度硬度
Mineral Glass vs Gorilla Glass

They're both scratch-proof material, but Gorilla glass reduces crack propagation......

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 vicalam 於 2011-3-29 11:40 PM 發表

Mineral Glass vs Gorilla Glass

They're both scratch-proof material, but Gorilla glass reduces crack propagation......
shatter proof sheet on mineral glass~~~
http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/908/379/1299579404/arc_WP_6.pdf

回覆 引用 TOP

oic......thanks your help.........

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ashk 於 2011-3-29 11:08 PM 發表

唔知點解我部 Arc 冇囉...  要按 icon 入 Camera app
我可以呀!你再試下大力d丫,唔得快d去換啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kevsuet 於 2011-3-29 11:43 PM 發表

shatter proof sheet on mineral glass~~~
http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/908/379/1299579404/arc_WP_6.pdf
peel the shatter-proof sheet off from the screen, it isn't scratch proof at all......

Mineral glass is scratch proof just like gorilla glass

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]