• 瀏覽: 139,409
  • 回覆: 1,093
  • 追帖: 15
引用:
原帖由 patrickns01 於 2011-3-30 12:30 AM 發表

如果唔得應該你部機壞呀, 因為頭先我去左2間舖試都可以按icon入影相喎.
你指按 相機掣 hardware shutter button 就可以入去影相?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 eric18 於 2011-3-30 12:46 AM 發表

樓主,我睇左幾過主要手機網站,都冇一個好似你寫得咁詳細,真係要寫過good字
但我想問樓主,部機粒電可以用到幾耐?同收音機清唔清呀,因為我用緊DHD,個收音機收得唔係好清.
多謝你先!

粒電同收音機今日話你知.  等我用夠一日先

回覆 引用 TOP

舊電個容量係咪用返1500mAh?因我x10 都係用1500mAh 電…真係好快冇電架…

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kevsuet 於 2011-3-30 12:14 AM 發表

spec係咁寫
咁驚?  but 唔緊要, 反正Wx 送 mon 貼

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 taka839 於 2011-3-30 09:56 AM 發表

舊電個容量係咪用返1500mAh?因我x10 都係用1500mAh 電…真係好快冇電架…
係 1500mAh
but 呢粒 U 係第二代 snapdragon, 慳電d, 同 DHD 一樣

DHD 用1230mAH, 理論上Arc 比呢部機長 22% 電量
當然, DHD 太少電係令我冇買佢既主要因素啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kamkwan88 於 2011-3-30 12:58 AM 發表

樓主請問mytv點觓在market搵唔到的?我用defy時可以的?
my TV 入 >>><<< 網站咪有囉
你裝左 Flash Player 10.2 (from market) 後, 用 browser 入 >>><<<.com 就得

駁hdmi 睇大電視幾過癮架!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 g2c 於 2011-3-30 04:22 AM 發表

有d 可惜

能否 upload d 影夜晚/室內 samples?
好, 尋晚都專登影左.  係冇 flash 情況下影的
幾滿意個 Exmor R sensor 的表現

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sonyape 於 2011-3-30 05:14 AM 發表

多謝樓主真心詳細分享~    小弟都享用arc 中~
一齊分享下啦~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tmchu007 於 2011-3-30 06:22 AM 發表

我部都可以... 要按下快門...

個人意見,部野除左唔係雙春, 係近期Android 得意之作..

完全無iphone feel,

我叫佢做"腰骨機", 因為今次真係可以挺起胸膛
我老婆玩左一陣後話想 sell 左 Iphone4 換 Arc...  不嬲佢對 Android 冇興趣 (因為身邊所有人都係 IP4), 但佢話呢部好輕好靚喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ashk 於 2011-3-30 09:54 AM 發表

你指按 相機掣 hardware shutter button 就可以入去影相?
係呀, 按相機掣約1-2秒就會入到影相架啦.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ashk 於 2011-3-30 10:03 AM 發表

好, 尋晚都專登影左.  係冇 flash 情況下影的
幾滿意個 Exmor R sensor 的表現
師兄, 你有冇將D相放落電腦mon睇呀? D雜訊會唔會好勁? 我諗住今日去買呀, THX

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 patrickns01 於 2011-3-30 10:17 AM 發表

係呀, 按相機掣約1-2秒就會入到影相架啦.
得喇喎!  虛驚一場!

好快...  1 秒就入到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 patrickns01 於 2011-3-30 10:18 AM 發表

師兄, 你有冇將D相放落電腦mon睇呀? D雜訊會唔會好勁? 我諗住今日去買呀, THX
夜影會有雜訊, 但比 IP4 好很多

都係果句, 個 sensor 幾靚都好, 都只係一部 smartphone, 只可代替低階 digital camera, 唔可以同一部中級或以上的 camera 去比

回覆 引用 TOP

一陣中午如果冇落雨 (天陰陰), 去影下日景先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ashk 於 2011-3-30 10:28 AM 發表

夜影會有雜訊, 但比 IP4 好很多

都係果句, 個 sensor 幾靚都好, 都只係一部 smartphone, 只可代替低階 digital camera, 唔可以同一部中級或以上的 camera 去比
ip4我覺得都ok的, 比htc 影出來好及快.....
一陣lunch去買先

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]