• 瀏覽: 114,038
  • 回覆: 2,241
  • 追帖: 8
引用:
原帖由 chairman_palm 於 2012-4-11 08:52 PM 發表

esprithk 兄幫下佢啦, 大師兄 disco hk 係小弟恩師來架

如果 flash rom 可解決自動收線問題, 我會低位買返玩 rom 架
直係低玩,搞到我都想低位入返

回覆 引用 TOP

熱賣及精選

SEN-oneHK_V2.0.4 ............ HERE

你做的越對,背後說你的人越多。
你過的越好,背後譏諷你的人越多。
你變得越強,背後打擊你的人越有。
但又有甚麼關係呢???????
只要版區可健康討論,這就足夠了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tFelix 於 2012-4-11 10:18 PM 發表

直係低玩,搞到我都想低位入返
班打手 sell 緊行机,同水机價錢差太遠了,加上三星 CS ..... 心照啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chairman_palm 於 2012-4-11 10:35 PM 發表

班打手 sell 緊行机,同水机價錢差太遠了,加上三星 CS ..... 心照啦

其實我成日聽到打手,係咪真係有公司出糧請打手?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chairman_palm 於 2012-3-1 12:10 AM 發表

SENsation ICS Sense 4,0 News

Based on Sense 4.0][Apr.11] OrDroid 2.0.4 | Fast & Stable
Features:
...
Screenshot 仍好難成功, BT handfee 用唔到

回覆 引用 TOP

chairman, I m at home and ready for new post

New Toy:   New HTC One
Sony Xperia V
Sensation* ViperS V1.6.3 (ICS + Sense 4+)
Sony Xperia ION
HTC Hero (android 2.3.7)
HTC Touch HD (Dual OS - WM 6.5 & android 2.3.7)

回覆 引用 TOP

因 Post Reply 已到儲存上限

為尊重及導守 Discuss 版規

我們已遷至新 Post 繼續分享

ONE ... SENsation / XE 綜合交流區 (V)

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]