• 瀏覽: 114,040
  • 回覆: 2,241
  • 追帖: 8
reserve for future use

New Toy:   New HTC One
Sony Xperia V
Sensation* ViperS V1.6.3 (ICS + Sense 4+)
Sony Xperia ION
HTC Hero (android 2.3.7)
HTC Touch HD (Dual OS - WM 6.5 & android 2.3.7)

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
頭淡湯
主席, 知唔知有冇d好小小ge mon 貼呀??宜家果張已經爛爛地啦

回覆 引用 TOP

大家可以繼續啦

每日咁多 post , 希望唔好咁快沉啦

Enjoy

你做的越對,背後說你的人越多。
你過的越好,背後譏諷你的人越多。
你變得越強,背後打擊你的人越有。
但又有甚麼關係呢???????
只要版區可健康討論,這就足夠了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tommykwan222 於 2012-3-1 12:37 AM 發表

頭淡湯
主席, 知唔知有冇d好小小ge mon 貼呀??宜家果張已經爛爛地啦

未聽過叫好多過兩個月咯

所以唔貼係最靚仔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chairman_palm 於 2012-3-1 12:39 AM 發表
未聽過叫好多過兩個月咯 所以唔貼係最靚仔
但係唔貼會唔會整花mon先??
最驚就係呢樣啦, 又鑰匙, 又散紙放埋一齊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tommykwan222 於 2012-3-1 12:45 AM 發表

但係唔貼會唔會整花mon先??
最驚就係呢樣啦, 又鑰匙, 又散紙放埋一齊

咁多『架生』有貼 even 唔花 mon 都花殼啦

我電話獨立褲袋的

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chairman_palm 於 2012-3-1 12:48 AM 發表
咁多『架生』有貼 even 唔花 mon 都花殼啦我電話獨立褲袋的
反而加殼就唔係好覺得會整花個殼啵~
冇靚貼就唯有繼續搵啦
thx

回覆 引用 TOP

留番個腳印先

回覆 引用 TOP

祝業務蒸蒸日上

回覆 引用 TOP

>>> 想問如果SENSATION XE 能否刷CM9   可否提供教學
見YOUTUBE有人用CM9 想問下   
(用緊HK EDITION II )
有時會SENSE FORCE CLOSE /BROWSER FORCE CLOSE)
是否正常?
fm : Zachary219

Ans : 只要配合適當 radio version, 入到 recovery > 4EXT 裝咩都得, CM7, CM9 ,MIUI, AOSP, non-Sense ......etc
而九成 firmware 3,24 & 3,24 ICS Sense 3,5 / 3,6 rom 都有機會 SENSE reload /BROWSER FC)
Sense 3,5 android 2.3.5 rom 係最 perfect for Sensation, 而 ICS rom 仲係須時間演進

回覆 引用 TOP

開張大吉,快D再打爆呢個POST
我部機都係全裸的

回覆 引用 TOP

新地盤,恭喜!

回覆 引用 TOP

留個名先..支持

回覆 引用 TOP

Energy >>> February 29th, 2012 (2.29.2012)(ICS)

• Updated to 3.30 base (release candidate.. more stable)
  • Updated ROM graphics
  • Included Tweaks !
  • Autobrightness fixed.
  • Flash the 3.30 firmware for it

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chairman_palm 於 2012-3-1 09:31 AM 發表
Energy >>> February 29th, 2012 (2.29.2012)(ICS)
  • Updated to 3.30 base (release candidate.. more stable)
  • Updated ROM graphics
  • Included Tweaks !
  • Autobrightness fixed.
  • Flash the 3.30 firmwar ...
  • 呵呵呵! HK edition 几時出呀?

New Toy:   New HTC One
    Sony Xperia V
    Sensation* ViperS V1.6.3 (ICS + Sense 4+)
    Sony Xperia ION
    HTC Hero (android 2.3.7)
    HTC Touch HD (Dual OS - WM 6.5 & android 2.3.7)

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
    [按此隱藏 Google 建議的相符內容]