• 瀏覽: 115,465
  • 回覆: 2,255
  • 追帖: 3
吹到 150 頁先啦!

我地好守版規架

你做的越對,背後說你的人越多。
你過的越好,背後譏諷你的人越多。
你變得越強,背後打擊你的人越有。
但又有甚麼關係呢???????
只要版區可健康討論,這就足夠了

回覆 引用 TOP

咁大家幫手打爆佢

回覆 引用 TOP

狂少既料仲詳細過 xda

我要抽時間消化下先

另我地 Sen. root & s-off 既料好似已經 out 左,係咪無須 total copy 去 VI 呢?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chairman_palm 於 2012-5-18 11:31 PM 發表
狂少既料仲詳細過 xda我要抽時間消化下先另我地 Sen. root & s-off 既料好似已經 out 左,係咪無須 total copy 去 VI 呢?http://i1.hk/d/images/r10/mobile.jpg
或者淨係貼條refer link , 橫掂有留底(另外果邊)

New Toy:   New HTC One
Sony Xperia V
Sensation* ViperS V1.6.3 (ICS + Sense 4+)
Sony Xperia ION
HTC Hero (android 2.3.7)
HTC Touch HD (Dual OS - WM 6.5 & android 2.3.7)

回覆 引用 TOP

就 topic ...... HTC回應One X多工處理問題

其實我好想反問返三星用家,佢地係咪就一定可以多工?? 點解我同 note & One-X 唔覺三星特別多工? 刷左 CM9 啦,ram balance 又多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chairman_palm 於 2012-5-18 11:46 PM 發表

就 topic ...... HTC回應One X多工處理問題

其實我好想反問返三星用家,佢地係咪就一定可以多工?? 點解我同 note & One-X 唔覺三星特別多工? 刷左 CM9 啦,ram balance 又多

http://i1.hk/d/images/r10/mo ...
post banned already

New Toy:   New HTC One
Sony Xperia V
Sensation* ViperS V1.6.3 (ICS + Sense 4+)
Sony Xperia ION
HTC Hero (android 2.3.7)
HTC Touch HD (Dual OS - WM 6.5 & android 2.3.7)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 francisho 於 2012-5-18 11:52 PM 發表

post banned already
陪佢癲左一日,果位開 post 者無分享過什麼? 這就是三叔特性

回覆 引用 TOP

I follow the last thread and tried that amend the setting under development option.

It works.

背景處理限制選了三。

Htc果然夠細心。

隨空而動

回覆 引用 TOP

嘩........返左大陸幾日,又150頁喇

想問下ONE-X刷左ROM的朋友們,你地部機刷左ROM之後,個藍芽係咪仍然FULL FUNCTION架?

點解SENSE4.0個藍芽重未得架

回覆 引用 TOP

支持支持,話左冇咁快就149頁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 aa067 於 2012-5-19 12:11 AM 發表

嘩........返左大陸幾日,又150頁喇

想問下ONE-X刷左ROM的朋友們,你地部機刷左ROM之後,個藍芽係咪仍然FULL FUNCTION架?

點解SENSE4.0個藍芽重未得架
物唔係 Sen. flash Sense 4.0 先 not full function?
One-X 有問題咩?

回覆 引用 TOP

150就要開新?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chairman_palm 於 2012-5-19 12:35 AM 發表

物唔係 Sen. flash Sense 4.0 先 not full function?
One-X 有問題咩?
我就係想問如果ONE 刷CUSTOM ROM,個藍芽會唔會用到姐,純粹好奇!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mobplay1 於 2012-5-19 12:07 AM 發表

I follow the last thread and tried that amend the setting under development option.

It works.

背景處理限制選了三。

Htc果然夠細心。
Try harder... Not so effectively...

隨空而動

回覆 引用 TOP

就打爆 150 ....

★ HTC One M9
★ Android : 5.1
★ ROM : MaximusHD 5.0.0
★ Firmware : 2.7.401.1

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]