• 瀏覽: 115,467
  • 回覆: 2,255
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 AE86_AE86 於 2012-5-18 11:27 PM 發表

咁大家幫手打爆佢
就打爆 150 .... 再打

★ HTC One M9
★ Android : 5.1
★ ROM : MaximusHD 5.0.0
★ Firmware : 2.7.401.1

回覆 引用 TOP

爆左嚕,不過主席呢啲時間開唔開到post呢

回覆 引用 TOP

我忙緊 D 野要夜少少先得 ^_^

你做的越對,背後說你的人越多。
你過的越好,背後譏諷你的人越多。
你變得越強,背後打擊你的人越有。
但又有甚麼關係呢???????
只要版區可健康討論,這就足夠了

回覆 引用 TOP

One X

[18MAY] InsertCoin Evolution 6.2.1 | STABLE | FAST | APM | EQS | TWEAKS
Changelog:

v6.2.1
- stripped all debugging info
- fixed all custom kernels boot.img’s
- fixed lockscreent settings in Tweaks not working

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 daniel47877 於 2012-5-19 11:40 AM 發表

One X

[18MAY] InsertCoin Evolution 6.2.1 | STABLE | FAST | APM | EQS | TWEAKS
Changelog:

v6.2.1
- stripped all debugging info
- fixed all custom kernels boot.img’s
- fixed lockscreent setti ...

好堅下 ..............

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chairman_palm 於 2012-5-19 11:58 AM 發表

好堅下 ..............
Screen 13%....9成時間都係度待機者
平時待機都好食?

回覆 引用 TOP

主席仲唔開新post

回覆 引用 TOP

insertcoin install 有得選中文的,唔洗外掛,不過手寫出唔到香港字。 如要手寫出到香港字,可用go keyboard

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AE86_AE86 於 2012-5-19 01:11 PM 發表

主席仲唔開新post
要夜 D 先。。。新 post 應加入多 D one-x 資訊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chairman_palm 於 2012-5-19 03:22 PM 發表
要夜 D 先。。。新 post 應加入多 D one-x 資訊http://i1.hk/d/images/r10/mobile.jpg
索性轉排頭講one都得嚕,始終sen開始out,刷開嘅都會自動波去xda搵料,反而主席你個sense3.6patch幾時有啊

回覆 引用 TOP

主席,你個5月11日,for sense3.6嘅patch係咪冇arrow keyboard架?我裝左唔見個arrow。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chairman_palm 於 2012-5-19 03:22 PM 發表

要夜 D 先。。。新 post 應加入多 D one-x 資訊

慢慢黎...我地唔急但要快

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 aa067 於 2012-5-19 04:16 PM 發表

主席,你個5月11日,for sense3.6嘅patch係咪冇arrow keyboard架?我裝左唔見個arrow。

再對上一個呢?
新既 Sense 3.6 patch 暫未能支援香港字
Sorry everybody
Only available full rom

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chairman_palm 於 2012-5-19 06:32 PM 發表
再對上一個呢?新既 Sense 3.6 patch 暫未能支援香港字Sorry everybodyOnly available full rom
再對上一個我冇keep到,我用速成,手寫香港字反而對我冇咩影響

回覆 引用 TOP

請問各位,我買左部one xl 全個mon都偏黃,有無app可以較返白???定係有去換過部???

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]