• 瀏覽: 115,611
  • 回覆: 2,255
  • 追帖: 3
主席兄轉數真高!
引用:
原帖由 chairman_palm 於 2012-4-12 05:42 PM 發表

>>> 老婆話如果我對佢都咁長情就好,哈哈
Ans : 同亞嫂問聲, 如果你去旅行或病左, 可否似 HTC 借個姊妹來服待下

21 Apr 2012 reminder

瘋人午敘
地點旺 ...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tFelix 於 2012-4-12 05:49 PM 發表

主席兄轉數真高!

我群得你地多

另我記得仲有師兄曾有跳 mon 問題

如仲發生, 可試上去 HTC CS 問問呀

你做的越對,背後說你的人越多。
你過的越好,背後譏諷你的人越多。
你變得越強,背後打擊你的人越有。
但又有甚麼關係呢???????
只要版區可健康討論,這就足夠了

回覆 引用 TOP

又Gathering
下次我有無得出席?
其實我有d想學寫app同寫rom

手機:HTC Sensation Z710E SenseissimO 4.8(外借中)
平板:Samsung Galaxy Tab 10.1
電腦:i5 750
Sapphire Radeon HD5770 1GB GDDR5
Kingston DDR3 1333 2G x2 Dual Channel
MSI P55-GD55
耳機:Shure SE215
MP3:HTC Sensation with Beats Audio + Samsung YP-R1

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chairman_palm 於 2012-4-12 05:53 PM 發表

我群得你地多

另我記得仲有師兄曾有跳 mon 問題

如仲發生, 可試上去 HTC CS 問問呀
師兄知唔知sen xe舊電有問題
有d咩地方可以買番原裝電.
因為之前用d外置差d好似差壞左舊電..
間中有d不尋常既發熱情況.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 膠業 於 2012-4-12 06:32 PM 發表

去黃金買 Momax $98 左右, 好襟用

>>> 又Gathering, 下次我有無得出席?
Ans : iphone4 今次啦, 好難先一次架

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chairman_palm 於 2012-4-12 06:35 PM 發表

去黃金買 Momax $98 左右, 好襟用

>>> 又Gathering, 下次我有無得出席?
Ans : iphone4 今次啦, 好難先一次架
ty..一陣過去望望先..反正我都係住個頭xd

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 膠業 於 2012-4-12 06:39 PM 發表
ty..一陣過去望望先..反正我都係住個頭xd
我用緊呢隻。

New Toy:   New HTC One
Sony Xperia V
Sensation* ViperS V1.6.3 (ICS + Sense 4+)
Sony Xperia ION
HTC Hero (android 2.3.7)
HTC Touch HD (Dual OS - WM 6.5 & android 2.3.7)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 francisho 於 2012-4-12 06:45 PM 發表

我用緊呢隻。

好好用??因為之前對鴨記D後備電冇乜好感..
所以冇買到...想搵番原裝.不過行過好多電話鋪都好似冇見到有..

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 膠業 於 2012-4-12 06:53 PM 發表

所以冇買到...想搵番原裝.不過行過好多電話鋪都好似冇見到有..
大舖冇咩??之前見過有得買, 但係好貴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 膠業 於 2012-4-12 06:53 PM 發表

各有電腦廣場有售

*** HTC ONE X 待機時間長後 Whatapps 無反應 ...***

我試左兩次無問題, 唔好物都賴手機吧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 膠業 於 12/4/2012 18:32 發表

原裝電

專門店應該有

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chairman_palm 於 2012-4-12 07:04 PM 發表

各有電腦廣場有售

*** HTC ONE X 待機時間長後 Whatapps 無反應 ...***

我試左兩次無問題, 唔好物都賴手機吧
依家D人只係識得賴手機, 唔識話係個apps 問題

主席, 知唔知咩係"media link HD", 成日彈出黎好煩

回覆 引用 TOP

今日官方正式發放XE檔,可萬用解鎖,直接upgrade 上android 4.0及sense3.6。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 antimin 於 2012-4-12 07:13 PM 發表

今日官方正式發放XE檔,可萬用解鎖,直接upgrade 上android 4.0及sense3.6。

RUU file ??? 請師兄指引

另 HTC Media Link HD ??
http://www.htc.cc/tag/media-link-hd

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tommykwan222 於 2012-4-12 07:13 PM 發表
依家D人只係識得賴手機, 唔識話係個apps 問題主席, 知唔知咩係"media link HD", 成日彈出黎好煩
media link 係 one x + docking  用既

New Toy:   New HTC One
Sony Xperia V
Sensation* ViperS V1.6.3 (ICS + Sense 4+)
Sony Xperia ION
HTC Hero (android 2.3.7)
HTC Touch HD (Dual OS - WM 6.5 & android 2.3.7)

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]