• 瀏覽: 115,462
  • 回覆: 626
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 ricko2 於 2012-5-18 09:43 PM 發表

http://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=566&t=2685112&last=35960705
Thx ...... 狂少出品,應屬佳品

你做的越對,背後說你的人越多。
你過的越好,背後譏諷你的人越多。
你變得越強,背後打擊你的人越有。
但又有甚麼關係呢???????
只要版區可健康討論,這就足夠了

回覆 引用 TOP

吹到 150 頁先啦!

我地好守版規架

回覆 引用 TOP

狂少既料仲詳細過 xda

我要抽時間消化下先

另我地 Sen. root & s-off 既料好似已經 out 左,係咪無須 total copy 去 VI 呢?

回覆 引用 TOP

就 topic ...... HTC回應One X多工處理問題

其實我好想反問返三星用家,佢地係咪就一定可以多工?? 點解我同 note & One-X 唔覺三星特別多工? 刷左 CM9 啦,ram balance 又多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 francisho 於 2012-5-18 11:52 PM 發表

post banned already
陪佢癲左一日,果位開 post 者無分享過什麼? 這就是三叔特性

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 aa067 於 2012-5-19 12:11 AM 發表

嘩........返左大陸幾日,又150頁喇

想問下ONE-X刷左ROM的朋友們,你地部機刷左ROM之後,個藍芽係咪仍然FULL FUNCTION架?

點解SENSE4.0個藍芽重未得架
物唔係 Sen. flash Sense 4.0 先 not full function?
One-X 有問題咩?

回覆 引用 TOP

我忙緊 D 野要夜少少先得 ^_^

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 daniel47877 於 2012-5-19 11:40 AM 發表

One X

[18MAY] InsertCoin Evolution 6.2.1 | STABLE | FAST | APM | EQS | TWEAKS
Changelog:

v6.2.1
- stripped all debugging info
- fixed all custom kernels boot.img’s
- fixed lockscreent setti ...

好堅下 ..............

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AE86_AE86 於 2012-5-19 01:11 PM 發表

主席仲唔開新post
要夜 D 先。。。新 post 應加入多 D one-x 資訊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 aa067 於 2012-5-19 04:16 PM 發表

主席,你個5月11日,for sense3.6嘅patch係咪冇arrow keyboard架?我裝左唔見個arrow。

再對上一個呢?
新既 Sense 3.6 patch 暫未能支援香港字
Sorry everybody
Only available full rom

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pearly1988 於 2012-5-19 08:53 PM 發表

請問各位,我買左部one xl 全個mon都偏黃,有無app可以較返白???定係有去換過部???
我曾經用過 screen adjust 頗為耗電

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ptewong 於 2012-5-19 11:14 PM 發表

主席,mother day個dr eye用唔到喎
定係我部機問題?

Sorry my mistake

加返呢個 patch 就 work

HERE

New post coming soon

ONE ... SENsation / XE 綜合交流區 (VI)

Pls movie to HERE

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]