• 瀏覽: 115,611
  • 回覆: 10
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 francisho 於 2012-4-12 09:14 AM 發表

主席又話今日開估,幾時解開謎底?

係囉,賣左成晚瓜子

回覆 引用 TOP

希望One s 會5月頭開賣(UK 已開賣),到時XE應該平D,
引用:
原帖由 gdbyeung1988 於 2012-4-12 05:01 PM 發表

其實想問宜家應該等sensation xe 定等下one s呢???

回覆 引用 TOP

自從HTC用返自己品牌後 D CS真係一流,仲有得借機Tim, 所以我一路以黎都係用佢!
O2 xPhone
O2 xPhone II
iMate JAM (O2 Mini)
O2 Xda Exec (呢部好嘢
Dopod 577w
Dopod 828
Dopod 838 Pro
HTC Touch
HTC Touch Pro 2
HTC Touch HD
HTC HD2
.
.
.
老婆話如果我對佢都咁長情就好,哈哈
引用:
原帖由 fishball0107 於 2012-4-12 04:33 PM 發表

無來3個月, 已經發展到第五版本, 勁

我想分享下.
我部 SENSATION 個芒中間有一撻積.
經網上客服解答後, HTC 就安排人電話聯絡我
當日上午落CALL, 下午就有人收機.
仲會有 SMS 不停咁 UPDATE 你情況
事隔第 ...

回覆 引用 TOP

主席兄轉數真高!
引用:
原帖由 chairman_palm 於 2012-4-12 05:42 PM 發表

>>> 老婆話如果我對佢都咁長情就好,哈哈
Ans : 同亞嫂問聲, 如果你去旅行或病左, 可否似 HTC 借個姊妹來服待下

21 Apr 2012 reminder

瘋人午敘
地點旺 ...

回覆 引用 TOP

推一推post先,差D沉到搵唔返

回覆 引用 TOP

我近幾日越黎越用越覺得部Sen正,頭先經過X原差D Trade走部Sen +$2000換 Sen XE,老婆話我痴線!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 daniel47877 於 2012-4-15 04:45 PM 發表

我係南豐都見到白色水機賣四千一左右.  
當平版用唔用得過?  定買部tab?  

買部大小小Mon好D, 如果外面用多就 7.7, 屋企就iPad最正

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chairman_palm 於 2012-4-15 05:03 PM 發表

我都有係 note 同 7.7" 之間諗過,但 7.7 反應好似比 note 差少少,加上攜帶性

Trade 走 Sen. 係都揀壹系啦,來緊有 One-S & XL

部One S唔知幾時出呢, 希望佢個pentile amoled唔會令我失望,睇過外國有不同意思的review,有D話ok,有D話Disappointed,不過One S隻藍色又幾靚仔

回覆 引用 TOP

Interesting, will try it this week!  Thx
引用:
原帖由 lchother 於 2012-4-16 07:57 AM 發表

Xda 又一新作,今次將sensation變Xperia

[ROM][APR 15][Xperia][Sense] Xperianse V1.0 Something New!

V1.0 Changelog:
Bravia Engine
Dolby Mobile Sound (Amazing!)
Xperia'ised
AOSP Phone, SMS and  ...

回覆 引用 TOP

主席兄,有無計解決到G.Note個藍Mon問題? 如果搞我都想低位入返 (之前用左兩日$5300沽左)。而家見水貨價$3880!
引用:
原帖由 chairman_palm 於 2012-4-17 08:32 PM 發表

我近期無裝 Sense 4,0 rom, 所以唔知呀

其實豬碌 post 好多,但 rom 底差唔多,變化少

回覆 引用 TOP

另外News update, 台灣嗰邊今日官方發放左Sen XL ICS Update, 我哋應該都快嫁嘞!

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]