• 瀏覽: 115,609
  • 回覆: 6
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 chairman_palm 於 2012-4-12 10:00 AM 發表

今日仲有十九幾個鐘.....

機已屈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chairman_palm 於 2012-4-12 05:53 PM 發表

我群得你地多

另我記得仲有師兄曾有跳 mon 問題

如仲發生, 可試上去 HTC CS 問問呀
師兄知唔知sen xe舊電有問題
有d咩地方可以買番原裝電.
因為之前用d外置差d好似差壞左舊電..
間中有d不尋常既發熱情況.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chairman_palm 於 2012-4-12 06:35 PM 發表

去黃金買 Momax $98 左右, 好襟用

>>> 又Gathering, 下次我有無得出席?
Ans : iphone4 今次啦, 好難先一次架
ty..一陣過去望望先..反正我都係住個頭xd

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 francisho 於 2012-4-12 06:45 PM 發表

我用緊呢隻。

好好用??因為之前對鴨記D後備電冇乜好感..
所以冇買到...想搵番原裝.不過行過好多電話鋪都好似冇見到有..

回覆 引用 TOP

我刷左Elegancia 個ROM..咁如果佢更新左我再刪一次
D APP都D紀錄都會保留番??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 gogogo1234 於 2012-4-13 08:27 PM 發表

Install rom without wipe ---> yes

Provided that yr new rom is compatible with everything u currently have
THANK YOU SO MUCH

回覆 引用 TOP

Elegancia_ICS_Phoenix_3.6.0.zip
Elegancia_ICS_Sense4_build2.3.zip
想問下呢2種有咩分別??

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]