• 瀏覽: 16,646
  • 回覆: 113
熱賣及精選
引用:
原帖由 鳳翼天翔 於 2015-7-22 01:54 PM 發表

希望啦…

而家preview版連mixRadio都唔支援…

Motion data 一定支援,因為係硬件嘅嘢,930有Sensor core 先有計步,MS無理由唔加呢個功能

回覆 引用 TOP

有咩字典好介紹呢?
上網與不上網都,ok

回覆 引用 TOP

必應和Modern Translate也不錯。
引用:
原帖由 VOLVO_DK 於 2015-7-24 10:37 AM 發表

有咩字典好介紹呢?
上網與不上網都,ok

/= |_| /< | ( |_ |_| ]3 ( () |\/|

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 VOLVO_DK 於 2015-7-24 10:37 AM 發表

有咩字典好介紹呢?
上網與不上網都,ok
全能詞霸

回覆 引用 TOP

我電腦無裝IE....只有CHROME
想請教各位高手怎樣可以將書籤同步到WINDOW PHONE?
THX

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鳳翼天翔 於 2015-7-25 09:51 PM 發表

你電腦唔係行windows?windows無可能無ie。

如果唔係行windows,裝返個ie,將chrome的bookmark import入去。

話時話真心唔明點解唔用ie。chrome超大食。其實有咩好處?
我window 機,開頭有用ie,但之後愈用愈慢可能我唔識更新,之後剷左,現在要還原部機先可用返ie

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鳳翼天翔 於 2015-7-25 09:51 PM 發表

你電腦唔係行windows?windows無可能無ie。

如果唔係行windows,裝返個ie,將chrome的bookmark import入去。

話時話真心唔明點解唔用ie。chrome超大食。其實有咩好處?
Chrome真係好大食,勁食ram,行行下成日搞到hang機,講真Windows 8入面IE11其實快過Chrome,不過自從Edge廢除ActiveX,我將會轉用Edge

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鳳翼天翔 於 2015-7-25 11:54 PM 發表

(以各自版本的最新preview build計)pc上面win 10既edge還可以,幾好用,but電話wm 10果個edge就唔係好掂了,經常用用下會死。當然暫時最唔慣仍然係佢地仲未識sync。不過正式版應該會ok吧。
當然未完成點都係有bug,Edge行JavaScript 速度快Chrome 兩倍

回覆 引用 TOP

想請教,現在whatapp相片會全數下載到相簿,想問問,可唔可以唔save,?以前iphone可以設定唔save。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 VOLVO_DK 於 2015-7-27 07:34 AM 發表

想請教,現在whatapp相片會全數下載到相簿,想問問,可唔可以唔save,?以前iphone可以設定唔save。
以前WP版都有,但更新咗WhatsApp 就冇咗

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]