• 瀏覽: 2,202
  • 回覆: 5
第一部wp機係636,mon細,冇candy個d game,送了比了朋友.
轉用an系統,呢家部機開始慢,電倒水.
想問有冇類似an的 "ipcam viewer" apps介紹,
解決了呢個問題,真係想回歸950xl.

謝謝

我們
引用:
原帖由 慢車人 於 2016-4-3 04:44 AM 發表
第一部wp機係636,mon細,冇candy個d game,送了比了朋友.
轉用an系統,呢家部機開始慢,電倒水.
想問有冇類似an的 "ipcam viewer" apps介紹,
解決了呢個問題,真係想回歸950xl.

謝謝
有呀,我用緊640XL而Cam用緊CoolCam及wansview的1080p model, IpCam apps 我用 FetchCam. 可同時睇幾支cam.

好唔好用?

引用:
原帖由 qoobear 於 2016-4-3 09:33 AM 發表
我們
有呀,我用緊640XL而Cam用緊CoolCam及wansview的1080p model, IpCam apps 我用 FetchCam. 可同時睇幾支cam.

師兄,有無A p p可以提升前置鏡頭既清晰度??

引用:
原帖由 慢車人 於 2016-4-3 04:44 AM 發表 第一部wp機係636,mon細,冇candy個d game,送了比了朋友.轉用an系統,呢家部機開始慢,電倒水.想問有冇類似an的 "ipcam viewer" apps介紹,解決了呢個問題,真係想回歸950xl.謝謝
我用ipcam controller, 原作者也有出android app

謝謝qoobear提供
apps,
星期一去了一間,試用950xl裝fetchcam,
板面,setting同an用緊的ipcam viewer一模一樣,
set了屋企支dlink cam試,完全可以control到. 
可以GOGOG啦~~

引用:
原帖由 qoobear 於 2016-4-3 09:33 AM 發表
我們

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]