• 瀏覽: 17,856
  • 回覆: 55
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 愛國人 於 2017-4-12 02:30 AM 發表

這間店舖最終於 2017 年 3 月 31 日結束營業。版主昨日經過鴨寮街看到,剩下的只是一間空店。
有些網友可能知道,其實這間店舖在太子始創中心都有分店,只不過是以不同的名稱經營。問及太子果邊會否如常營業,有知情 ...
請問知唔知始創中心果間叫乜名? 仲有冇開?

引用:
原帖由 mcse2k_i 於 2017-4-12 05:05 PM 發表

請問知唔知始創中心果間叫乜名? 仲有冇開?
始創個間叫X-Phone經常都唔開

Click便入我的Blog -----> http://hk.myblog.yahoo.com

紅石門
引用:
原帖由 kong99 於 2017-4-12 06:28 PM 發表

始創個間叫X-Phone經常都唔開
不過呢間好似唔見喺經銷商名單

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 無情者.有情人 於 2017-4-11 05:39 PM 發表
M phone ,成日都咁旺都執笠,其他舖都唔知點維皮。
其他二手機當新機賣點會維唔到皮?

娛樂

回覆 引用 TOP

M phone 真系信得過

回覆 引用 TOP

人山人海買手機都維唔到皮費

回覆 引用 TOP

其實,除左M phone, 好似真係無邊間信得過,以後想喺細舖買機,唯有自求多福啦!

回覆 引用 TOP

太子間Xphone買機信吾信得過

回覆 引用 TOP

可能人地老細有先見之明呢,或者可能生意太好,比人扼殺呢,唉...香港大財團玩晒...
再講而家D手機又冇乜突破,好多人一部機用幾年,見生意冇增長,不如早D離場算。
大家都知先達多空舖,呢個已經係警號....
冇啦冇啦....生意難做

一剎那光輝並不代表永恆
    人在做,天在看,不是不報,時辰未到
引用:
原帖由 殘振聰 於 2017-4-19 04:15 PM 發表

可能人地老細有先見之明呢,或者可能生意太好,比人扼殺呢,唉...香港大財團玩晒...
再講而家D手機又冇乜突破,好多人一部機用幾年,見生意冇增長,不如早D離場算。
大家都知先達多空舖,呢個已經係警號....
冇啦 ...
先達多空舖係因為大家都話唔好幫襯

可惜可惜

回覆 引用 TOP

一雞死一雞鳴。福仁一樓間落天開多左兩三間分店

引用:
原帖由 ray318 於 2017-4-20 01:11 AM 發表

一雞死一雞鳴。福仁一樓間落天開多左兩三間分店
深之都有兩間都好似唔錯

回覆 引用 TOP

細鋪靠口碑,大鋪呢?口碑有,廣告有,分店大量,碌卡唔收手續費,再黎個減價,話咁易玩死細鋪,
令外好多人話先x多鋪做唔住,呢樣野係佢咎由自取,無人會可憐,唔知既人google下

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]