• 瀏覽: 17,855
  • 回覆: 55
  • 追帖: 1
細鋪賣行貨係好難做,基本上薄利多銷,但又驚業主加租。賣得貴啲人就會轉去大鋪幫親。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mcse2k_i 於 2017/4/5 15:20 發表

又少一間信得過嘅細舖
16GB SE 2XXX元全新3XXX頭SE64GB 再無呢支歌唱

楊丞琳.雨愛x林依晨.孤單北半球
灣仔地鐵站<-特快小巴->荃灣福來村
水中銅大灣       每位       直葵千荃福
街上鑼丸仔         十        通興色灣來
    環灣  地          八        美芳店   村
             鐵         元        孚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mcse2k_i 於 2017/4/19 20:22 發表

先達多空舖係因為大家都話唔好幫襯
深水埗其實都唔好得幾多

環灣  地          八        美芳店   村

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大口仔XD板 於 2017/4/21 10:46 發表

細鋪靠口碑,大鋪呢?口碑有,廣告有,分店大量,碌卡唔收手續費,再黎個減價,話咁易玩死細鋪,
令外好多人話先x多鋪做唔住,呢樣野係佢咎由自取,無人會可憐,唔知既人google下
X達就梗係做唔住啦
租貴
店黑
炒唔起唉窿
同一樣野要整可以差極遠(隨時貴50%至一倍)
無乜賣點
同X達出邊一眾紅頂既旺場場面雲泥之別

但福仁樂x真係好多人幫襯

回覆 引用 TOP

每次路過M風都見舗內好多人,應該生意唔錯,可能因售價平賺得少,索性摺埋算數。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 acc1368 於 2017-4-22 01:08 AM 發表

X達就梗係做唔住啦
租貴
店黑
炒唔起唉窿
同一樣野要整可以差極遠(隨時貴50%至一倍)
無乜賣點
同X達出邊一眾紅頂既旺場場面雲泥之別
鴨記租仲貴過旺角

回覆 引用 TOP

旺角先x有伏

回覆 引用 TOP

請問香港仲有邊間信得過嘅細舗?

引用:
原帖由 7154 於 2017-6-3 11:49 AM 發表

請問香港仲有邊間信得過嘅細舗?
旺角星際三樓,我近期覺得ok

回覆 引用 TOP

st 903

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]