• 瀏覽: 4,039
  • 回覆: 42
做中資公司好難唔用wechat

回覆 引用 TOP

熱賣及精選

大家估下歐美國家點樣知邊個恐怖份子 SEARCH 過 D 乜野網站,
然後進行反恐啦嗱?

回覆 引用 TOP

其實wechat只有班垃圾先會話好用

梗有班人話自已行得正企得正怕乜比人監視

連你日常生活洗錢用係邊都睇埋

可能果D人覺得冇所謂啦

反正佢地覺得13億人都係個大監獄度生活好正常

習慣左

回覆 引用 TOP

唔係搞政治,唔係做大生意,用wechat 基本上冇問題

唔係做拍四仔既話,大碌九係唔怕蘇屙乎既  

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 bonjour1226 於 2017-7-21 07:03 PM 發表

唔係搞政治,唔係做大生意,用wechat 基本上冇問題
算吧啦...
大家好清楚全世界 APPLE / GOOGLE / MICROSOFT 掌握最多數據,
你用得手機就預左俾佢地...
不過一講到中國,
D 反中人就會出嚟吠...

自己日日俾數據其他公司就唔講,
然後就講到俾數據中國公司就係奴隸咁...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香土真專家 於 20/7/2017 23:18 發表

我之前話大陸機都買唔過,俾呢度好多ching插,轉頭就爆呢單野,如果咁仲買得落大陸機,我冇野好講
個個 apps 都要你比權限佢架啦
關硬體乜野事呀????

你唔好下載 apps 用呀笨

我的至愛
991, 3377

引用:
原帖由 騎豬王 於 2017-7-22 01:14 PM 發表

個個 apps 都要你比權限佢架啦
關硬體乜野事呀????

你唔好下載 apps 用呀笨
咁每個牌子機都係android os上再寫,背後有幾多漏洞攞你資料你知唔知,完全唔關app事,你咁叻,咪用中國機囉,咪背後其實用緊iphone哦,總之,我有得簡,唔會買大陸機,wechat盡量少用,講完

引用:
原帖由 香土真專家 於 22/7/2017 13:18 發表

咁每個牌子機都係android os上再寫,背後有幾多漏洞攞你資料你知唔知,完全唔關app事,你咁叻,咪用中國機囉,咪背後其實用緊iphone哦,總之,我有得簡,唔會買大陸機,wechat盡量少用,講完
你直頭唔好上網
否則乜機都死

我的至愛
991, 3377

引用:
原帖由 騎豬王 於 2017-7-22 02:13 PM 發表

你直頭唔好上網
否則乜機都死
小學雞式反駁

引用:
原帖由 香土真專家 於 2017-7-22 02:35 PM 發表

小學雞式反駁
唔通你呢句咁幼稚嘅嘢係博士級反駁???

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香土真專家 於 22/7/2017 14:35 發表

小學雞式反駁
無錯
自己永遠是對的

我的至愛
991, 3377

外國咪一樣有人反對大數據收集啦。

回覆 引用 TOP

中國有好野自然有班葡萄撚刻意中傷,互聯網到智能電話至令,香港連一個本土開發既咁簡單通迅軟件都冇,一味用人地既,仲有咩資格話人

香港政府冇欠任何人,自已既人生係靠自已活出精彩,唔係一味乞求政府施捨。
用人地ge免費野哪會安全?怕就唔好用……

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]