• 瀏覽: 332,228
  • 回覆: 1,630
  • 追帖: 37
集中帖(2)爆帖,按版規開(3)。

雖然HTC業績仍然低迷,但今年推出嘅U11同U11+好評如潮,尤其是後者,有太mon加大電,連資深HTC粉絲Ho Sir都吸引到回流,勁!

期待各位嘅U11+透明黑版開箱!

千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。

現時持有:
(手機) iPhone 8,Galaxy Note 20 Ultra
(平板) iPad Pro 11
(電腦) Macbook Pro 16
準備入手:-
熱賣及精選
今日last day 了, 重有人有優惠碼提供嗎??
如果唔係, 要買貴$300 了...

引用:
原帖由 terypok 於 2017-11-30 08:41 AM 發表

pm me

Galaxy Note
引用:
原帖由 pizza2005 於 2017-11-30 08:54 AM 發表

pm me
我個account 冇得PM 人...

引用:
原帖由 terypok 於 2017-11-30 08:58 AM 發表

我個account 冇得PM 人...
收唔收到都話我知

Galaxy Note

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 pizza2005 於 2017-11-30 08:54 AM 發表

pm me
收到了, 謝謝~!!

回覆 引用 TOP

U11係咪用唔倒Wi Fi Direct?

引用:
原帖由 6922el34 於 2017-11-30 10:06 AM 發表

U11係咪用唔倒Wi Fi Direct?
我部 U11 升咗android 8.0 就出現咗 Wi-Fi 通話呢行,不過要電訊商配合喎 ! 我是用中國移動電訊,聞說 CxL 唔配合HTC手機 !

我部 U11 升咗android 8.0 就出現咗 Wi-Fi 通話呢行,不過要電訊商配合喎 ! 我是用中國移動電訊,聞說 CxL 唔配合HTC手機 !

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 terypok 於 2017-11-30 08:41 AM 發表

何解係LAST DAY@@?

若要扯人, 必先自扯!~入夏暴走啟動吧!~

各位誤會左喇!
Wi Fi Direct係想用手機send相比另一部手機呀!

回覆 引用 TOP

用左code記得留言,等其他CHING唔洗左試右試

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 laylomo 於 2017-11-30 10:35 AM 發表

何解係LAST DAY@@?
佢預訂優惠只做到今日, 之後再買埋HANDFREE 同充電線連插頭應該冇2折咁平了

回覆 引用 TOP

我都有優惠碼可以提供架,可唔可以同時幫我$67買個charger連cable? 
我用唔到pm, 方便嘅可以俾email我聯絡

回覆 引用 TOP

我都有優惠碼可提供,但可否幫我買多個charger連cable? 

回覆 引用 TOP

主題標籤 #htc
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]