• 瀏覽: 23,569
  • 回覆: 23
本身自己用緊G6, 但係見到V30+既外型就有啲忍唔住想轉機
估唔到佢6吋MON都可以單手用, 有冇其他師兄一樣有咁既諗法想轉?

引用:
原帖由 lovehymn 於 2017-12-1 12:17 發表

本身自己用緊G6, 但係見到V30+既外型就有啲忍唔住想轉機
估唔到佢6吋MON都可以單手用, 有冇其他師兄一樣有咁既諗法想轉?
我同你相反,我上星期放走左部V30+繼續用返部G6+

我想trade G6換V30,純粹鍾意個樣多D

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 KINOMA 於 2017-12-1 05:58 PM 發表

我同你相反,我上星期放走左部V30+繼續用返部G6+
放咗幾錢?

而家出機其實有冇平左?

回覆 引用 TOP

好似都平左少少,不過係細鋪

引用:
原帖由 sonynokia 於 2017-12-2 13:04 發表

放咗幾錢?
$5050

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 獨自在他方 於 2017-12-2 02:37 PM 發表

好似都平左少少,不過係細鋪
上台其實都ok,我fd係3仔出左,428plan無限上網

g6 平成2千蚊...吾追新野同吾多經常打機..係好抵
v30 就做緊多一年保同輕身..少換新機就依部教好~

引用:
原帖由 siuminglor 於 2017-12-2 03:15 PM 發表

上台其實都ok,我fd係3仔出左,428plan無限上網
3仔網路唔得,我公司完全收唔到,幾平都冇用

唔打機一定係G6, v30個MON同G6比實在差太多...

出去睇左實物未?有時拎上手感覺又唔同

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lam_kelvin 於 2017-12-2 04:19 PM 發表

3仔網路唔得,我公司完全收唔到,幾平都冇用
個個台都有盲點既,我用C記一樣係屋企收唔到

回覆 引用 TOP

2部機都有買,V30個mon竟不及G6靈敏,隻手指掃到累,毅然放棄

Air/真心為妳
引用:
原帖由 syslcm 於 2017-12-2 11:10 PM 發表

2部機都有買,V30個mon竟不及G6靈敏,隻手指掃到累,毅然放棄
有時覺得會靈敏得滯, HIGH到條邊都會當你兩隻手指一齊掂住

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]