• 瀏覽: 183,904
  • 回覆: 552
  • 追帖: 39
因為買錯左A8 (無+) 果張, 所以無用過. . .
而且已經轉左用NOTE 9.
BTW, A8+ 2018 係一部好既中階機

熱賣及精選
Delete

回覆 引用 TOP

A8+變左雙4G?
SIM1同SIM2, 一齊恆到4G同VoLTE.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rthk2013 於 2018-10-10 10:28 PM 發表

因為買錯左A8 (無+) 果張, 所以無用過. . .
而且已經轉左用NOTE 9.
BTW, A8+ 2018 係一部好既中階機
NOTE 9你買左幾錢?

引用:
原帖由 Georgege 於 2018-11-12 03:29 PM 發表

NOTE 9你買左幾錢?
宜加平好多, 數字台做緊11.11 優惠, 減到6千幾
https://www.facebook.com/threeHK/posts/10155665095640988

回覆 引用 TOP

同我哋a8+處理器但3後鏡的a7 2018二十三號出,賣2998咋,水機二千一都有。有d後悔a8+一出果陣4千幾就入

2016年TVB香港先生落選人蜘蛛俠小智 是也~ I THINK 性博士FYY IS EXTREMELY CHARMING!!!
現有機種:***A70s, iPad Mini2 LTE, Nexus5 & iPHONE7, PS4, New3dsLL, Nintendo Switch LITE, PS Vita
引用:
原帖由 智蛛俠前田龍世 於 2018-11-13 07:56 AM 發表

同我哋a8+處理器但3後鏡的a7 2018二十三號出,賣2998咋,水機二千一都有。有d後悔a8+一出果陣4千幾就入
4G FDD LTE 有分別.

回覆 引用 TOP

9月30 日買入6000-500 =5500

回覆 引用 TOP

仲有冇師兄用緊?
其實部機除左內存少啲之外
有真三卡,速度又正常,又防水,真心唔錯

我要
 一步 一步
向上
   爬

引用:
原帖由 小市民大理想 於 2020-5-23 03:29 PM 發表

仲有冇師兄用緊?
其實部機除左內存少啲之外
有真三卡,速度又正常,又防水,真心唔錯
有, 仲有三部用緊.

回覆 引用 TOP

出左部A71,心郁郁…

我要
 一步 一步
向上
   爬

回覆 引用 TOP

我部a8+2018 用埋今日就轉會了, 問題幾個月前部機開始熱, 數據成日load唔到, 但拎其他機試過係正常。電池開始老化, 我唔係長時間用機但舊電未夠一日就無電了。 當初諗住部機可以用3,4年, 完來係唔得既

引用:
原帖由 wongkit1 於 2020-8-24 04:05 PM 發表

我部a8+2018 用埋今日就轉會了, 問題幾個月前部機開始熱, 數據成日load唔到, 但拎其他機試過係正常。電池開始老化, 我唔係長時間用機但舊電未夠一日就無電了。 當初諗住部機可以用3,4年, 完來係唔得既 ...
屋企老虎部機又係老化問題, 不過都係換返部A8+比佢, 水尾買左部spare.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右